LTT-Tutkimus Oy

HELSINKI

Pohjoinen Rautatiekatu 21 B
00100 HELSINKI

Puh. (09) 4313 8570
Faksi (09) 408 417




TUOTEKEHITYSTÄ JA TUTKIMUSTA

tuotekehitys, tutkimus, tuotekehitystä, tutkimusta

Liiketoiminnan esittely

Tarjoamme tutkimuksen ja konsultoinnin keinoin yritysten liikkeenjohdolle sekä julkishallinnon toimijoille tietoa ja uusia ratkaisuja tuloksellisen ja vaikuttavan toiminnan tueksi. Osaamisemme perustana ovat akateeminen tausta (HSE), monialaisuus ja vahva liiketoimintaosaaminen, kattava yhteistyö- ja asiantuntijaverkosto sekä riippumattomuus ja luotettavuus.

Palvelut

Julkisen sektorin tutkimus- ja kehittämispalvelut
Toimintamme palvelee laaja-alaisesti julkisen sektorin tutkimustarpeita ja kehittämistyötä. Tutkimus-, arviointi- ja konsultointitoiminnalla tuemme asiakkaan toiminnan ja organisaation kehittämistä sekä tuotamme luotettavaa tietoa sekä operatiivisen että strategisen päätöksenteon tueksi. Toimintamme perustana ovat asiakaskohtainen räätälöinti ja kokonaisvaltainen tutkimusote. Tarjoamme tutkimustietoa ja innovatiivisia ratkaisuja suunnittelun, toimeenpanon ja kehittämistyön tueksi. Asiakkaitamme ovat mm. ministeriöt, niiden alaiset virastot, aluehallinto sekä järjestökenttä.

Yksityisen sektorin tutkimus - ja konsultointipalvelut
Tavoitteenamme on tehokas tutkimustiedon hyödyntäminen asiakkaidemme toiminnan kehittämiseksi. Autamme organisaatioita löytämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia, tehostamaan toimintaansa sekä vastaamaan toimintaympäristön muutoksiin jalostettua tietoa hyväksikäyttämällä.Tavoitteen saavuttamiseksi tarjoamme organisaatioiden tieto- ja osaamistarpeisiin räätälöityä tutkimuslähtöistä konsultointia.

Tarjoamme asiakkaillemme:
  • strategista konsultointia ja joustavia asiantuntijapalveluita
  • nopeita tutkimuksia, selvityksiä ja analyyseja
  • laajoja, pidempikestoisia tutkimusprojekteja
  • moniyrityshankkeita ja foorumeja
  • apua mahdollisten rahoitushakemusten valmistelussa

    JOKO® on johtava suomalainen liikkeenjohdon
    kehittämisohjelma, jota on toteutettu jo yli 35 vuotta. Ohjelma kehittää strategista ajattelua ja syventää johtamisessa tarvittavaa kokonaisnäkemystä.
  • Autoalan johtamiskoulutusohjelma
  • Johtaminen terveydenhuollossa
  • Kaupan toimialan johtamiskoulutusohjelma

    Koulutusohjelmat
    Tarjoamme myös koulutusohjelmia ja -jaksoja kohdennettuun kehittymiseen. Tule täsmäkoulutukseen syventämään liiketoiminnan kokonaisnäkemykstäsi tai vahvistamaan tiettyjen erityisalojen asiantuntemustasi.

    Yrityskohtaiset ratkaisut
    Tietyn ryhmän osaamisen kehittäminen, toimintatapojen, strategian tai yrityskulttuurin jalkauttaminen ovat tyypillisiä tilanteita joissa voimme auttaa.
    Rakennamme prosesseja joiden avulla voidaan sekä oppia uusia tietoja ja taitoja että työstää ja luoda uutta, yhteistä todellisuutta.
  • Hakusanat

    tutkimus, koulutus, liikkeenjohdon konsultointi, yrityspalvelut, jahtajakoulutus, yritysneuvonta
    Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen