LINAK OY

VANTAA

Perintötie 2b
01510 VANTAA

Puh. 010 841 8700




SÄHKÖMOOTTOREITA JA GENERAATTOREITA

Liiketoiminnan esittely

LINAK OY on maailman johtavan karamoottorivalmistajan LINAK AS:n suomalainen tytäryritys. Karamoottoriteknologian asiantuntijana LINAK on ollut edelläkävijä työpaikkaergonomian kehittämisessä hoitoalalla, toimistokalusteissa ja teollisuuden työpisteissä. Tehokkaita ja käyttäjäystävällisiä LINAK-karamoottoreita käytetään nostoon ja säätöön esim. sairaalasängyissä, toimistopöydissä ja teollisuusautomaatiossa.

Tasavirralla toimivat, pienikokoiset ja helposti asennettavat karamoottorit soveltuvat hyvin käytettäväksi teollisuuden eri sovelluksissa. Niitä voidaan käyttää manuaalisäätöjen tilalla, korvata kaasujousia, pneumatiikkaa tai jopa hydrauliikkaa. Jatkuvasti kehittyvän karamoottoriteknologian ansiosta käyttökohteet lisääntyvät päivä päivältä. Vain mielikuvitus asettaa rajat!
/img/c/745352.jpg

Katso myös

Tuotteet

LINAK OY:n tuotteita ovat sähkömekaaniset karamoottorit ja 2-, 3- ja 4-osaiset nostopilarit sekä niiden tarvikkeet. Tuotteiden myynti on jaettu neljään liiketoiminta-alueeseen:

• MEDLINE® & CARELINE® palvelee sairaala- ja hoitolaitemarkkinoita tarjoamalla karamoottorijärjestelmiä sairaala- ja hoitosänkyihin, potilasnostimiin ja kuntoilulaitteisiin.

• TECHLINE®-tuoteryhmän moottorit soveltuvat käytettäviksi teollisuuden erilaisissa säädöissä ja myös mobiilisovelluksissa, kuten maatalouskoneet, kuorma- ja pakettiautot sekä veneet. Teollisuusautomaatiossa niillä tehdään säätöjä, jotka parantavat tuotantolinjojen tehokkuutta ja ergonomiaa.

• DESKLINE® tarjoaa karamoottorijärjestelmiä käytettäväksi sähkösäätöisissä toimistopöydissä, työpöydissä, vastaanottotiskeissä ja keittiötasoissa.

• HOMELINE® tuo mukavuutta koteihin valmistaen tuotteita sähkösäätöisiin sänkyihin, sohviin ja hierontatuoleihin.

- Karamoottorit
- Nostopilarit
- Sänkymoottorit
- Ohjausyksiköt
- Ohjaimet
/img/c/745353.jpg

Yhteystiedot

Käyntiosoite:
Perintötie 2b, 01510 VANTAA

Puhelin 010 841 8700

www.linak.fi
linak@linak.fi

Hakusanat

LINAK, karamoottori, karamoottorit, teollisuuskaramoottorit, karamoottoreita, ergonomia, ergonomiset toimilaitteet, nostopilari, nostopilarit, nostojalka, säätöjalka, sähköjalka, sähköjalat, säätöjärjestelmät, sähkösylinteri, lineaaritoimilaite, lineaarimoottori, lineaarimoottorit, lineaariliike, sähkösäädettävä pöytä, sähköpöytä, säätöpöytä, sähköpöydän säätö, ohjausyksiköt, käsiohjaimet, piezo, sähkösäädettävä, sähkösäätö, pöytänostin, nostomoottori, sänkymoottori, moottorisängyn säätö, Baselift, keittiötason säätö, actuator, linear actuator, electric linear actuator, lifting column, Desklift, Kick & Click, DESK Frame1 -runkoratkaisu, sähköinen säätö, table design, pöydän suunnittelu, pöydän muotoilu, keittiöergonomia, electric movement, työergonomia, teollisuuden ergonomia, Sänkymoottorit, Ohjausyksiköt, Ohjaimet, Sänkymoottori
/img/c/745354.jpg

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen