Laukaan Talopalvelu Oy

LAUKAA

Liiketoiminnan esittely

Laukaan talopalvelu Oy on 1988 perustettu talonmiespalveluja ja kiinteistöjen kunnossapito- ja huoltopalveluja tarjoava ja tuottava yritys.
Asiakaskuntamme koostuu pääosin valtion ja kunnan kiinteistöistä, liike- ja teollisuuskiinteistöistä, asunto-osakeyhtiöistä ja näiden kiinteistöjen omistajista ja käyttäjistä, sekä kotitalouksista.
Yhtiön palveluksessa on 15 työntekijää. Kesäisin työskentelee vakituisten lisäksi 3-5 henkilöä puisto- ja puutarhatöissä ja talvisin seitsemän paikkakuntalaista yrittäjää lumenaurauksessa. Kaikilla yhtiön työntekijöillä on omat vastuualueensa, joista he vastaavat omalla työpanoksellaan. Näin myöskin asiakkaamme saavat henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua.

Palvelut

Kiinteistönhuolto
Kiinteistöhuoltotoiminnallamme on tarkoitus varmistaa kiinteistön teknisten järjestelmien ja laitteiden toimivuus sekä turvata kiinteistön häiriötön toiminta, myöskin rakennusten kunnon ja piha-alueiden suhteen. Tällöin kiinteistön omistajalle ja käyttäjille voidaan turvata heidän tarpeitaan vastaavat, asianmukaisessa kunnossa olevat toimintatilat ja toiminnan olosuhteet.
Toiminnan sujuvuuden takaamme osaavan- ja ammattitaitoisen henkilökuntamme sekä nykyaikaisen kaluston avulla.

Remontti- ja kirvesmiespalvelut
Yhtiössämme työskentelee vakituisesti kaksi ammattitaitoista kirvesmiestä, ja heidän toimintaan kuuluu palvella asiakkaitamme erilaisissa rakennustöissä. Rakennamme asiakkaillemme uutta ja korjaamme vanhaa. Teemme myös asiakkaittemme kiinteistöissä erilaisia kunnostustöitä, remontoimme huoneistoja sekä ulkopuolelta että sisäpuolelta.

Yhteystiedot

Laukaan Talopalvelu Oy
PL 29 /Laukaantie 12
41341 LAUKAA

Puh. toimisto 0207 619 460 tai Tanja Noronen (040)755 8526
sähköposti: etunimi.sukunimi@laukaantalopalvelu.fi

Kiinteistöhuolto:
Palvelupäällikkö
Harri Kuniala (040) 755 1186
sähköposti: etunimi.sukunimi@laukaantalopalvelu.fi

Ari Noronen (0400) 645 036
Päivystys (0400) 641 310
sähköposti: etunimi.sukunimi@laukaantalopalvelu.fi

Hakusanat

kunnostustöitä, remontointi, talonmiespalvelut, kiinteistöjen kunnossapitopalvelut, huoltopalvelut
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen