Lahden Kivikulma Oy

LAHTI

Keritie 20
15500 LAHTI

Puh. (03) 752 5997
Faksi (03) 783 0997




TALOPAKETTEJA

rakennuksia, taloja, rakennukset, talot, talopaketti, valmistalo

Liiketoiminnan esittely

Lahden Kivikulma Oy on suunnittelun vahva moniosaaja. Yrityksen sisältä löytyy ammattitaito arkkitehtuurisuunnitteluun aina pientaloista teollisuushalleihin asti. Erityisesti Lahden Kivikulma tunnetaan kivirakentamisen vankkumattomana ammattilaisena, mutta hyvä materiaali- ja rakennustekninen tuntemus koko materiaalikirjosta ja rakennusmenetelmistä mahdollistavat myös muiden asiakkaiden toivomien materiaalien käytön rakentamisessa.
/img/c/716600.gif

Palvelut

  • Modernia suunnittelua
  • Pientalosuunnittelua
  • Liiketilojen suunnittelua
  • Teollisuuskiinteistöjen suunnittelua
  • Valomainosten suunnittelua
  • Mainostornien suunnitelua
  • Yhteystiedot

    Lahden Kivikulma Oy
    Kerintie 20
    15500 Lahti

    Puh (03) 752 5997
    Fax (03) 783 0997

    etunimi.sukunimi@kivikulma.fi

    Lisätiedot

    Lahden Kivikulman suunnitteluosaamisen historia ulottuu vuoteen 1980, josta lähtien yritys on suunnitellut Arkkitehtuurisuunnittelu Kari O. Parikka nimellä erilaisia taloja ja teollisuuskohteita. Vastaavasti Jämerä -talojen myyntiedustus alkujaan pidettiin erillisenä yhtiönä Kivikulma Oy -nimellä, mutta vuodesta 2005 lähtien nämä molemmat toiminnot ovat toimineet Lahden Kivikulma nimellä.

    Hakusanat

    moderni suunnitelu, arkkitehtuurisuunnittelu, Liiketilojen suunnittelu, teollisuuskiinteistöjen suunnittelu, valomainosten suunnittelu, mainostornien suunnitelu, pientalot, liiketilat, teollisuushallit, mainostornit, valomainokset, kivirakentaminen, puutarhasuunnittelu, viheraluesuunnitelmia, värisuunnittelu, tekstiilisuunnittelu
    Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen