KSB Finland Oy

KERAVA

Savirunninkatu 4
04260 KERAVA

Puh. 010 288 411
Faksi 010 288 5685




PUMPPUJA

pumppuja, pumput, pumppu

Liiketoiminnan esittely

Kaikkialla missä neste virtaa



KSB Finland Oy on saksalaisen KSB AG:n omistama yritys, joka toimi aikaisemmin nimellä Mercantile KSB Oy AB. KSB-tuotteiden edustus on ollut Suomessa jo 1920-luvulta lähtien. KSB-konserni on yksi johtavista pumppu- ja venttiilivalmistajista maailmassa ja myynti- ja huoltokeskuksia on yli 100 maassa. KSB Finland Oy:llä henkilökuntaa on n. 40. Lisäksi KSB Partners -yrityksiä Suomessa on viisi kappaletta Oulussa, Jyväskylässä, Tampereella, Kauttualla ja Kuopiossa.

Pidämme virtausta yllä seuraavilla liiketoiminta-alueilla: talotekniikka, teollisuus, vesi, jätevesi, energia ja kaivokset. Suunnittelemme ja toimitamme asiakkaillemme korkealaatuisia ja kokonaistaloudellisia nesteensiirtoratkaisuja sekä huolehdimme niiden käynnissäpidosta ja asennuksesta.
/img/c/708915.jpg

Tuotteet

Laajaan tuoteohjelmaamme kuuluvat pumput, venttiilit, säätöjärjestelmät, sekoittimet, käynnissäpito ja pumppaamot. KSB-tuotteiden ohella meillä on myös muiden laadukkaiden tuotemerkkien edustus.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat:

Yksi- ja moniportaiset keskipakopumput: vesi- ja kemiannormipumput, jätevesi- ja lietepumput ja kattilankiertovesi- ja syöttövesipumput.
Matala- ja korkeapaineventtiilit: istukka-, läppä-, kalvo-, tulppa-, kiilaluisti-, kumiluisti-, takaisku- ja levyluistiventtiilit. Lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat toimilaitteet ja rajakytkimet.

Tutustu tarkemmin tuotevalikoimaamme kotisivuillamme www.ksb.fi
/img/c/708916.jpg

Yhteystiedot

s-postiosoitteemme ovat muotoa sukunimi.etunimi@ksb.com
/img/c/708917.jpg

Hakusanat

pumppu, pumput, pumppuja, pumppaamot, venttiili, venttiilit, venttiilejä, käynnissäpito, huolto, asennus, toimilaite, toimilaitteet, rajakytkin, rajakytkimet, Mercantile, KSB Partners

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen