Kruunuradio Oy, Yrityspalvelu

HELSINKI

Liiketoiminnan esittely

Kruunuradio on palvellut asiakkaitaan jo neljän vuosikymmenen ajan. Kantavana ajatuksena on ollut tarjota tunnettujen valmistajien korkealaatuisia tuotteita, jotka antavat parhaan vastineen rahalle ja kestävät vuosia. Tarjoamme tuotteita sekä kuluttajille että yrityksille, yhteisöille ja julkisille laitoksille.
Kruunuradion henkilökunta koostuu asiantuntijoista, jotka seuraavat alan kehitystä niin meillä kuin maailmallakin. Siksi henkilökuntamme neuvoihin voi luottaa. Olemme ylpeitä tuotevalikoimistamme ja siitä, että suurinta osaa tuotteistamme voit käydä katsomassa ja kuuntelemassa liikkeissämme. Mielestämme hyvään asiakaspalveluun kuuluu tavaran nopea saatavuus ja täsmälliset toimitukset.

Tuotteet

Kruunuradion liikkeet sijaitsevat Kruununhaassa Liisan- ja Maurinkadulla korttelin säteellä toisistaan. Liikkeiden valikoima on jaettu selkeisiin ryhmiin.

HIFI-myymälässä ovat perinteiset erillishifilaitteet kaiuttimineen, sekä nykyaikaiset kotiteatterisovellutukset. YRITYSPALVELUSSA ammattivideo- ja -audiolaitteet, tietokonepohjaiset sovellukset ja näyttötekniikka sekä näihin liittyvät palvelut, TV/VIDEO-myymälässä televisiot ja videot sekä oma osastonsa LIFESTYLE-tuotteille.

Lyhyesti sanottuna Kruunuradiossa on kaikki, mikä kuuluu hyvän äänen ja kuvan maailmaan. Jo vuodesta 1966 -- ajan hermolla, perinteitä kunnioittaen.

Yhteystiedot

Liisankatu 3 00170 Helsinki
Puh: 09-6840 0010


Aukioloajat:
Ma-Pe 10-18
La 10-15

Hakusanat

ammattivideolaitteet, audiolaitteet, tietokonepohjaiset sovellukset, näyttötekniikka, televisiot, videot, kotiteatterit
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen