Koski Tl

KOSKI TL

Härkätie 5
31500 KOSKI TL

Puh. (02) 484 410
Faksi (02) 4844 1511




KAUPUNGIT JA KUNNAT

kaupungit, kunnat

Liiketoiminnan esittely

Koski TL on vireä ja viihtyisä hieman alle 2500 asukkaan varsinaissuomalainen kunta keskellä Suomen pääkeskuksia (Helsinki-Turku-Tampere-alueen keskellä), mutta kuitenkin keskellä rauhallista maaseutua. Lähimpiä kaupunkeja ovat Salo, Forssa ja Turku. Koski TL on saanut nimensä kunnan läpi virtaavan Paimionjoen monista koskista, jotka kuvaavatkin hyvin elinvoimaista maaseutupitäjää. Koski TL sijaitsee Valtatie 10 varrella. Kunnassa onkin hyvät kulkuyhteydet, jotka ovat omiaan edesauttamaan yrittäjävetoisen kunnan vientiä.

Kosken asukasluku on pysynyt vuosia samalla tasolla. Koskella asuvat ovatkin ylpeitä koskelaisuudestaan ja hyvien palvelujen ansiosta kunta on vakaa ja omavarainen. Kunnan hyvä taloustilanne mahdollistaa erilaisten palvelujen tarjoamisen ja kehittymisen, viimeisimpänä uuden päiväkodin rakentaminen. Kunnassa on kaksi peruskoulurakennus, joissa oppilaat saavat hengittää puhdasta sisäilmaa. Yksi kunnan ylpeyksistä on seudullinen lukio, jossa saa valtakunnallisestikin korkealuokkaista opetusta.

Paimionjoen koskien myötä kunnan historiaan kuuluvat myllyt ja sahat ja yhä tänäkin päivänä kunnan suurin työllistäjä on sahateollisuus, Westas Raunio Oy. Muista isoja työllistäjiä Koskella ovat Kosken Autokeskus Oy, Hoitokoti Niittykukka Oy sekä kahvila-huoltoasema SEO Koski.

Koski Tl tarjoaa asukkaille ja vierailijoille kiinnostavaa kulttuurihistoriallista ympäristöä, kuten yli tuhat vuotta vanha Hämeen Härkätie sekä kuvataidetta kulttuurinnälkäisille kuuluisia koskelaisia taiteilijoita ovat mm. Yrjö Liipola, Olavi Hurmerinta ja Ateljee Johanna Oras. Kesällä voit pysähtyä kahville Museokahvila Kahviaitassa.
/img/c/746033.jpg

Palvelut

Kunta myy teollisuustontteja keskustasta Isokuovintien alueelta sekä VT 10 varrella olevilta Ritarin ja Sahatien alueilta.

Teollisuustonttien hinnat:
– Isokuovintien uudella puolella on 1,80 €/m2
– Ritarin ja Sahatien alueilla 1,20 €/m2

Lisätiedot

Kunta myy omakotitontteja keskustasta, mm. Urheilupuiston, Jokimetsän ja Vinarin alueilta sekä Museokaaaren varrelta, 1,7 €/m2.

Jokimetsän alueelta on myös mahdollisuus ostaa kaksi rinnakkaista tonttia yhden tontin rakentamisvelvollisuudella. Jokimetsä on kunnan keskustaajamaan liittyvä metsäinen Paimionjokeen rajoittuva uusi omakotialue. Kysynnästä johtuen alue on laajentunut vuonna 2018.

Urheilupuiston alue valmistui rakennuskäyttöön vuonna 2009. Alue sijaitsee aivan kunnan keskustassa olevien liikuntapaikkojen läheisyydessä (pururata, yleisurheilukenttä, palloiluhalli ja kuntosali). Myös koulut ja lasten päivähoitopalvelut ovat alueen läheisyydessä, turvallisten kulkuyhteyksien kautta. Kunnan keskustan palvelut ovat kävelyetäisyydellä.

Hakusanat

tontit, omakotitontit, liiketontit, yritystontit, teollisuustontit, tontit varsinais-suomi, teollisuustontit varsinais-suomi, teollisuustontti, omakotitalotontit varsinais-suomi, matkailu, Omakotitalotontti, Jokioinen, Varsinais-Suomi, Länsi-Suomi
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen