Korsholms kommun / Mustasaaren kunta

KORSHOLM

 På svenska
Centrumvägen 4
65610 KORSHOLM

Puh. (06) 327 7111
Faksi (06) 322 3270
KAUPUNGIT JA KUNNAT

kaupungit, kunnat

Liiketoiminnan esittely

Mustasaari on moni-ilmeinen kunta. Täällä on saaristoa, merta ja mannerta, taajamia ja haja-asutusalueita, teollisuusalueita ja viljapeltoja, historiallisia muistomerkkejä ja nykyaikaista rakentamista. Väestö saa elantonsa etupäässä palveluelinkeinoista, jalostuksesta sekä maa- ja metsätaloudesta.

Kunnan pinta-ala on yhteensä noin 3 600 km², josta maa-alueita on 846 km². Merellisen sijainnin ja saariston vuoksi rantaviivaa on peräti noin 1 500 km. Maankohoaminen lisää kunnan maapinta-alaa vuosittain noin 20 ha.
/img/c/712301.jpg

Yhteystiedot

Rakennusvalvonnan henkilökunta neuvoo poikkeuslupia, rakennuslupia ja toimenpidelupia koskevissa asioissa sekä valvoo rakentamista kunnassa.
Rakennustarkastajat huolehtivat tuista, joita myönnetään asuinrakennusten korjaukseen, sekä korkotuki- ja aravalainoista.

Johtava rakennustarkastaja: Michael Ek
Puh. (06) 327 7186, GSM 050 569 7386


Rakennustarkastaja: Christer Lundberg
Puh. (06) 327 7185, GSM 050 69623

Sähköposti: etunimi.sukunimi@mustasaari.fi

Lisätiedot

Mustasaaresta on moneksi, mutta tunnusomaisinta kunnalle on ehkä sittenkin:
- elinvoimainen saaristo
- kukoistava kulttuurielämä, etunenässä Korsholman Musiikkijuhlat ja Stundarsin museo ja kulttuurikeskus
- maan pisin silta vuonna 1997 valmistunut Raippaluodon silta
- Euroopan suurimpiin kuuluva urheiluhalli Botniahalli, johon mahtuu täysimittainen jalkapallokenttä ja 400 m juoksuradat
- tutkitusti paras elämänlaatu

Söderfjärden, jonka tasangon synnytti todennäköisesti meteoriitti 520 miljoonaa vuotta sitten ja joka nykyisin käsittää 2 300 ha ensiluokkaista peltomaata.
/img/c/717548.jpg

Hakusanat

Omakotitontit, Pientalotontit, Liiketontit, Yritystontit, asuminen, elinkeinopalvelut, matkailu, omakotitonttteja, yritystontteja, teollisuustilat, liiketilat, yritystilat, teollisuustontit, teollisuustontteja, Korsholman Musiikkijuhlat, tomter, egnahemstomter, industritomter, merenrantatontit, saaristotontit, vapaa-ajan tontit, perämeri, kalastusmatkat, vapaat omakotitontit, vapaat teollisuustontit, vapaita omakotitontteja, vapaita teollisuustontteja, pohjanmaa, etelä-pohjanmaa, merenkurkun maailmanperintö, Kvarkens världsarv, korsholm

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen