Kodin Vihreä Energia Oy

HELSINKI

Liiketoiminnan esittely

Kodin vihreä energia Oy toimittaa laadukkaita tuulivoimaloita, aurinkopaneeleita, verkkoinverttereitä sekä muita uusiutuvan energian tuotantoon soveltuvia laitteistoja yrityskäyttöön, yksityiskiinteistöihin ja vapaa-aikaan.

Olemme laadukkaiden espanjalaisten Windspot tuulivoimaloiden Suomen edustaja. Toimitamme vaativaan käyttöön soveltuvia Ilmari 10 kW ja WinForce 10 kW tuulivoimaloita, joissa on markkinoiden suurimmat siivet tässä kokoluokassa.

Uusinta tekniikkaa edustavilla mikroinverttereillä voidaan toteuttaa verkkoon syöttävä aurinkopaneelisto jo yhdellä paneelilla.

Tarjoamme ratkaisut sähkön tuottamiseksi verkon ulkopuolella oleviin kohteisiin, kuten mittausasemille ja vapaa-ajan asunnoille.

Toteutamme ratkaisut pienvesivoiman tuotantoon.

Toteutamme uusiutuvan pienenergian käyttöön liittyviä konsultointi- ja asiantuntijahankkeita. Toteutamme tuulimittauksia ja tuuliolosuhteiden analysointitehtäviä.

Tarjoamme tuotteita myös pellettien pientuotantoon, kuten kuivaimia, silppureita ja pellettipuristimia.
/img/c/732487.jpg

Toimipaikat

Kodin vihreä energia Oy

info@kodinenergia.fi
puh. 050 3749 633

Korppaanmäentie 36 D
00300 Helsinki
/img/c/732490.jpg

Tuotteet

WindSpot tuulivoimalat: Ammattikäyttäjien vaatima laatu ja tehokkuus yhdistyvät kuluttajaystävälliseen hintaan. Windspot on IEC61400-2 standardin mukainen pientuulivoimala, joka on sertifioitu useissa Euroopan maissa. Saatavana 1,5kW - 3,5 kW - 7,5 kW versiot kiinteistön sähköverkon syöttöön, lämmitykseen tai akkulatauskäyttöön.
WinForce 10kW: Soveltuu erinomaisesti matalaliin tuuliolosuhteisiin sillä voimalan nimellistuotto 10kW saavutetaan jo 9 m/s tuulessa. IEC 61400-2 mukainen.
Ilmari 10kW: Rakenteeltaan yksinkertainen ja luotettava tuulivoimala, joka soveltuu vaativaan käyttöön.
Voimala on ns. alatuulivoimala, jolloin se kääntyy automaattisesti maston takana tuulen virtauksen mukaan. IEC 61400-2 mukainen ja MCS sertifioitu.

Involar mikroinvertterit: Aurinkopaneelikohtainen verkkoinvertteri. Toteuta oma aurinkovoimala vaikka yhdellä paneelilla ja laajenna rajattomasti. Soveltuu myös rivitaloihin ja kerrostaloihin.

Power Predictor tuulimittarilla toteutat helposti tuulimittauksen. Analyysiohjelmisto sisältyy pakettiin. Mittaa myös auringon säteilytehon. Tulostaa helposti luettavan raportin kuinka paljon aurinkopaneeli tai tuulivoimala olisi tuottanut mittausjaksolla energiaa.

Michigan PTO: Traktorin voimanottoon liitettävä pellettipuristin maatalouskäyttöön
/img/c/732484.png

Palvelut

Toteutamme uusiutuvan pienenergian käyttöön liittyviä konsultointi- ja asiantuntijahankkeita. Toteutamme tuulimittauksia ja tuuliolosuhteiden analysointitehtäviä.
/img/c/732485.jpg

Yhteystiedot

Myynti: 050 3749 633
Sähköposti: info@kodinenergia.fi
www.KodinEnergia.fi
/img/c/732489.jpg

Hakusanat

WinForce, tuulivoimala, pienvoimala, energia, voimala, energian säästö, aurinkopaneeli, aurinkopaneeleita, vesivoima, vesivoimala, halpa energia, uusiutuva energia, vihreä energia, tuulimittaus, tuulimittari
/img/c/732491.png

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen