Kesmac Oy

KESÄLAHTI

Liiketoiminnan esittely

Olemme laser- ja vesileikkaukseen erikoistunut konepaja. Omia konepajatuotteitamme ovat pääasiassa vedenkäsittelylaitteet, kuljettimet sekä metallin mustauslaitteet joilla suoritetaan metallituotteiden mustausta asiakkaille. Olemme tehokas ja osaava yhteistyökumppani ja vastaamme myös haastaviin toteutuksiin. Sen mahdollistaa oma suunnittelutiimimme, laser- ja vesileikkauslinjastot, automaattimustauslinja, nykyaikaiset laserhitasaukset sekä robottihitsaukset osaavassa ohjauksessa! Uutuutena meillä 3D valmistus. Käytössämme on laserleikkauksen nykyaikaisin ja laadukkain teknologia.
Teemme laserleikkausta myös uusimmalla kuitulaserleikkauskoneella (15 kW) jonka pöytäkoko on 2500 x 6500 mm, tämä mahdollistaa isuurienkin kappaleiden tekemisen. Laserleikkaus on ylivoimainen menetelmä tarkkuutta vaativien kappaleiden leikkaamiseen.
/img/c/744666.jpg

Tuotteet

- junavaunujen siirtolaitteet
- pH-säätösäiliöt
- vedenpuhdistussäiliöt
- Kuljettimet
- Veden käsittelylaitteet
- mustauslaitteet
- kuljettimet
- teräshallit
- säiliöt
- siilot
- siilonpurkaimet
- esihöyrytyssiilot
/img/c/744665.jpg

Palvelut

• Suunnittelupalvelu
• Laserleikkaus
• Vesileikkaus
• Robottihitsaus
• Karusellisorvaus
• Mustaus
• Aarporaus
• 3D valmistus
/img/c/721843.jpg

Lisätiedot

Asensimme käyttökuntoon uuden karusellisorvin. Karusellisorvi max 4500 mm.
Otimme käyttöön CNC-porttaalijyrsinkoneen pyörivillä työkaluilla, jonka työstöala on 4000x6000 mm.

Hakusanat

Karusellisovi, karusellisorvaus, karusellisorvausta. metallin Alihankinta, automaattimustaus, aarporausta, aarporauksia Kesälahti, automaattimustaukset, 3D valmistus, automaattimustausta Kesälahti, alihankintaa Kesälahti, laserleikkaus, laserleikkausta, vesileikkaus, vesileikkausta, viisteleikkaus, alihankintakonepaja, viisteleikkausta Kesälahti, kuljettimet, kuljetteimia, vedenkäsittelylaitteet, vedenkäsittelylaitteita, Kesälahti, konepaja, mustaus, mustausta, kuljetinlaitteita, siirtolaitteita, siilonpurkauslaitteet, ruuvikuljettimet, hihnakuljettimet, kartioleikkaus, säiliöt, suunnittelu, CAD, CNC, aarporausta, säiliöitä, kolakuljetin, kolakuljettimet, ketjukuljetin, ketjukuljettimet, teräsrakenteet, teräsrakenteita Kesälahti, junavaunujen siirtolaitteet, junien siirtolaitteet, junavaunun siirtolaite, portaalijyrsin, portaalijyrsinkone, CNC porttalijyrsinkone, CNC-porttalijyrsinkone, cnc porttaalijyrsin
/img/c/721844.jpg

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen