Kemira Oyj

HELSINKI

Liiketoiminnan esittely

Kemira on kansainvälinen teollisuuskonserni, joka keskittyy monipuolista osaamista tuottaville kemianaloille. Tuotteemme ovat mukana puhtaan juomaveden tuotannossa, jäteveden käsittelyssä, muovissa, paperissa ja jopa aurinkovoiteissa sekä kosmetiikassa.

Liiketoiminta-alueitamme ovat paperi- ja sellukemikaalit, vedenpuhdistuskemikaalit, teollisuuskemikaalit ja maalit. Kemira on toimialoillaan johtava maailmanlaajuinen yhtiö, jonka liiketoiminnoilla on ainutlaatuinen kilpailuasema ja suuri keskinäinen synergia.

Palvelut

Liiketoiminta-alueet:

Kemira Pulp&Paper
Tuotamme sellunkeitossa ja -valkaisussa ja paperikoneen märkäpäässä tarvittavia kemikaaleja, vedenpuhdistuskemikaaleja sekä paperin täyteaineita ja päällystyspigmenttejä. Ratkaisujamme käytetään myös kierrätysmassan siistauksessa.

Kemira Water
Tarjoamme sovelluksia juoma- ja jäteveden puhdistukseen, lietteen käsittelyyn sekä muihin teollisuuden prosesseihin.

Kemira Specialty
Palvelemme asiakaslähtöisin ratkaisuin muun muassa kosmetiikka-, painoväri-, elintarvike-, rehu- ja pesuaineteollisuutta.

Kemira Coatings
Tuotteitamme ovat kauppa- ja rakennusmaalit sekä puu- ja metalliteollisuusmaalit. Tarjoamme merkkituotteita kuluttajille ja ammattilaisille.

Lisätiedot

Hakusanat

Sellukemikaalit, paperikemikaalit, vesikemikaalit, vedenkäsittely, teollisuuskemikaalit, titaanioksidi, maalit, vedenpuhdistus
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen