Karkkilan kaupunki

KARKKILA

Valtatie 26
PL 50
03601 KARKKILA

Puh. (09) 4258 3600
Faksi (09) 4258 3625




YRITYSPALVELUJA

yrityspalveluja, yrityspalvelut, yrityspalvelu

KAUPUNGIT JA KUNNAT

kaupungit, kunnat

Liiketoiminnan esittely

Karkkila on 9000 asukkaan kaupunki Länsi-Uudellamaalla. Kaupunki tunnetaan parhaiten metalliteollisuudestaan, mutta myös biotekniikka, elektroniikka ja elintarviketeollisuus ovat kaupungissa voimakkaasti edustettuina. Karkkila sijaitsee valtatie kahden varrella, noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Matkaa pääkaupunkiseudulle on noin 50 km. Vihti, Nummi-Pusula, Tammela ja Loppi ovat kaupungin naapurikuntia.

Palvelut

Karkkilan kaupungilla on runsaasti erilaisiin yritystoimintoihin sopivia tontteja myytävänä ja vuokrattavana. Tontit ovat edullisia ja hyvien liikenneyhteyksien varrella valtatie 2:n läheisyydessä. Karkkilan kaupungin elinkeinopalveluiden kautta saat tonttitarjonnasta yksityiskohtaiset tiedot nopeasti ja luottamuksellisesti.

Karkkilan kaupunki tarjoaa erilaisia työmahdollisuuksia eri alojen ammattilaisille ja osaajille. Pienemmät yritykset usein pääsevät alkuun esimerkiksi alihankintateollisuudessa. Yrittäjäksi aikovalle ja kasvua hakevalle yritykselle kaupunki tarjoaa ammattitaitoista apua yritysneuvontapalvelujen tuottajan kautta esimerkiksi liiketoimintasuunnitelman täsmentämiseen tai sijoittumiskysymyksiin.

Hakusanat

tontti, teollisuustontti, omakotitontti, kerrostalotontti, asunto, vuokra-asunto, yritystilat, yrittäminen, elinkeino, yritysneuvonta, liiketilaa, tontteja, toimitila

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen