Karelia-Upofloor Oy

KUOPIO

Lukkosalmentie 3
PL 1765
70420 KUOPIO

Puh. 0207 409 300
Faksi 0207 409 347




LATTIANPÄÄLLYSTEITÄ

lattiapäällysteet, lattiapäällyste, lattia päällyste, lattian päällysteet

Liiketoiminnan esittely

Karelia Upofloor Oy on ennakkoluuloton, omiin kykyihinsä luottava edelläkävijäyritys, jonka tuotantolaitokset edustavat alan huipputeknologiaa. Perustamme toimintamme laatuun sen kaikilla osa-alueilla.

Parketin valmistuksen, tuotekehityksen ja myynnin ja markkinoinnin kattava laatujärjestelmämme on hyväksytty SFS-EN ISO 9001 laadunvarmistusstandardin mukaiseksi.

Tuotteet

Aito Karelia-parketti valmistetaan kokonaan luonnon omasta materiaalista, puusta. Kädentaitoja ja luontoa kunnioittavalla ammattitaidolla sekä nykyaikaisilla tuotantomenetelmillä tuotettu parkettimallisto sisältää runsaasti vaihtoehtoja niin kotitalouksiin kuin julkisiin rakennuksiin. Kareliassa yhdistyvät puun kiehtova ulkonäkö ja korkeatasoisen lautaparketin ihanteelliset ominaisuudet.
Peruspuulajien lisäksi Karelia Parketti valmistaa erilaisia erikoistuotteita, joissa puun pintaa tai rakennetta on käsitelty erilaisilla menetelmillä. Erikoistuotteilla voidaan luoda vaihtelevia tunnelmia sisustukseen perinteisten parkettivaihtoehtojen lisäksi.
Karelia-parketti on helppo asentaa ja huoleton hoitaa.
Tutustu yhtiöömme ja jälleenmyyjiimme kotisivuillamme!

Hakusanat

Valmisparketit, lukkoponttiparketit, sauvalautaparketti, Puulattiat, sauvalautaparketti, lattiat, lattiapäällysteet, lämpökäsitellyt parketit, sisustustarvikkeet, sisustusmateriaalit, Karelia Yhtymä, joustolattiat, urheilulattiat, lattiapontit, PROFILOC, KARELIA, SPRING, SAIMA, DESIGN, UPOFLOOR, REALLOC, ECOTOP, Karelia-Upofloor Oy, parketit, sauvaparketit, Kareli, karelia, parketti, petsatut parketit, petsattuparketti, lämpökäsiteltyparketti, stonewashed-parketti, parketti
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen