Käännöspalvelu Hagemeier

HÄMEENLINNA

Liiketoiminnan esittely

Käännöspalvelu Hagemeier on erikoistunut erityisesti teknisten ja kaupallisten tekstien kääntämiseen, joista esimerkkinä voidaan mainita erilaiset yritysmaailman tekstit sekä käyttö- ja huolto-ohjeet. Käännöspalvelun toimialaan kuuluvat myös erilaiset yritysviestinnän palvelut saksalaisten ja suomalaisten yritysten välillä. Käännökset pääosin kieliparissa saksa-suomi.

Käännöspalvelu Hagemeier tarjoaa yrityksille, yhteisöille ja yksityisasiakkaille monipuolista ja ammattitaitoista palvelua kielten ja kääntämisen aloilla. Hämeenlinnassa toimivan yrityksen asiakkaat tulevat Suomen lisäksi pääasiassa saksankieliseltä kielialueelta. Käännöspalvelu Hagemeier toimittaa käännökset saksasta suomeen ripeästi ja luotettavasti. Asiakkaan tietoja ja aineistoja käsitellään yrityksessä täysin luottamuksellisesti. Teknisenä käännöstyökaluna käytössä on Trados-järjestelmä.

Käännösalan yrittäjä Sari Hagemeier on suorittanut filosofian maisterin tutkinnon Tampereen yliopistossa ja valmistunut saksan kielen kääntäjäksi keväällä 2005. Kääntäjänä hän on työskennellyt jo vuodesta 2003, mm. berliiniläisessä käännösalan yrityksessä, ja käännösalan yrittäjänä hän on toiminut kesästä 2005 alkaen.

Yhteystiedot

Sari Hagemeier
Metsäruusuntie 3
13300 Hämeenlinna

Matkapuhelin: 040 451 0020
Sähköposti: sari.hagemeier@hagemeier.fi

Hakusanat

Käännöstyöt saksa, käännöspalvelu, käännöspalvelut, käännöspalveluita, tekniset käännökset, teknisten tekstien käännökset, saksa, suomi, kaupalliset tekstit, yritysviestintä
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen