JTK-Power Oy

VÖYRI

Teollisuustie 6
66600 VÖYRI

Puh. 0207 812 300
Faksi (06) 361 0383




METALLIRAKENTEITA JA TERÄSRAKENTEITA

metallirakenteet, teräsrakenteet

Liiketoiminnan esittely

JTK Power on vuonna 1958 perustettu keskiraskas konepaja, jonka toimipisteet sijaitsevat Vöyrillä, Isossakyrössä, Kiinassa ja Virossa. JTK Power Oy on pääasiassa erikoistunut äänenvaimentimien palo-ovien, väestösuojaovien muiden vaativien teräsrakenteiden valmistukseen sekä koneistuspalveluden tuottamiseen. Meillä on nykyaikaisin erikoisosaaminen äänenvaimennusteknologiasta ja olemme jäsenenä Suomen Akustisessa Seurassa.
Muita tukijalkojamme ovat vaativien materiaalien koneistaminen, katalysaattorien runkorakenteiden ja väestönsuojatarvikkeiden valmistaminen. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Vöyrillä hyvien kuljetusyhteyksien varrella, noin 35 km Vaasasta koilliseen.
Käytössämme on uudenaikaiset valmistusmenetelmät, joita ovat esim. CNC-työstökoneet ja jauhekaarihitsauslaitteet. Suunnittelu- ja tuotekehitystyössä käytämme uusimpia ohjelmistoversioita.

Kun vaaditte erikoisosaamista, ottakaa yhteyttä meihin!
/img/c/742888.jpg

Tuotteet

SUUNNITTELEMME JA VALMISTAMME
- Äänenvaimennin – savupiippu rakenteet
- Savukaasukanavien äänenvaimentimet
- Kompressorien äänenvaimentimet
- Ulospuhalluksen äänenvaimentimet
- Väestönsuojaovet
- Taitto-ovet, myös konekäyttöiset
- Sellinovet (juoppoputkan ovet, pidätettyjen sellinovet)
- Lyijyovet (sädehoito-ovet)
- Väestösuojien ovet ja luukut; kevytsuojaovista S6-luokan oviin
- Läpivientiputket ja tarvikkeet kevytsuojiin ja S1-luokan suojiin
- Vaativat teräsrakenteet
- Matkustajien kävelysillat ja ajorampit satamiin
- Hydrauliset laskuovet
- Huoltotasot
- Suunnittelu- ja neuvontapalvelut
- Erilaiset teräsrakenteet
- Alihankintatyöt
- Eristetyt palo-ovet ja luukut
- Pari palo-ovet
- Liuku palo-ovet, myös konekäyttöiset
/img/c/738310.jpg

Lisätiedot

- Standardiäänenvaimentimemme soveltuvat mallikohtaisesti kaasumoottoreiden, dieselmoottoreiden, paineilmakompressorien, alipainepumppujen tai ulospuhallusputkien melun vaimentamiseen.

- Savukaasukanavien äänenvaimentimet sopivat voimalaitoksien melun vaimentamiseen savukaasukanavassa.

- Äänenvaimennin – savupiippurakenteet käyvät mallikohtaisesti dieselmoottoreiden ja kaasumoottoreiden melun vaimentamiseen. Kipinänerottimella varustetut äänenvaimentimet soveltuvat laiva- ja meriteollisuudelle ja ympäristöihin, joita luokitellaan tulenaroiksi tai räjähdysvaarallisiksi alueiksi.
/img/c/740481.jpg

Hakusanat

Äänenvaimennus, äänenvaimentimet, meluntorjunta, savupiippurakenteet, dieselmoottorien äänenvaimentimet, kompressorien äänenvaimentimet, väestönsuojelu, väestönsuojelutarvikkeet, väestönsuojaovet, väestönsuojaovi, väestönsuojaovia, väestönsuojaluukku, väestönsuojaluukut, väestönsuojaluukkuja, väestönsuojien ovet, venttiili-istukkarenkaat, Koneistuskomponentit, akustinen suunnittelu, röntgentilojen ovet, palonkestävät liukuovet, räätälöidyt erikoisovet, konekäyttöisesti toimivat ovet, käsikäyttöisesti toimivat oviet, erikoisovet, järjestelmätoimitukset, Pakokaasuäänenvaimentimet, Yhdistetty äänenvaimennin ja piippurakenne, Savukaasukanavien äänenvaimentimet, Imuilmanvaimentimet, Ulospuhalluksen äänenvaimentimet

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen