JM Suomi Oy

ESPOO

Sinimäentie 8 B
02630 ESPOO

Puh. (09) 4730 2610
Faksi (09) 4730 2616
RAKENNUSLIIKKEITÄ

rakennusliikkeitä, rakennusliikkeet, rakennusliike, rakentaminen

Liiketoiminnan esittely

Olemme pohjoismaiden johtava asuntojen rakentaja ja asuntoalueiden kehittäjä. Toiminta-ajatuksenamme on rakentaa oikeanlaisia asuntoja asuinalueille joissa ihmiset viihtyvät. Valmistamamme asunnot ovat hyvin suunniteltuja, toimivia koteja, jotka ovat huolista vapaita.
/img/c/736590.jpg

Lisätiedot

JM yksi Pohjoismaiden johtavista asuntorakentajista. Rakennettuamme asuntoja yli 65 vuoden ajan, tiedämme miten luodaan koteja, joissa ihmiset viihtyvät.

JM rakentaa aluekokonaisuuksia sekä asuntoja, joissa on viihtyisää ja taloudellista asua myös tulevina vuosikymmeninä. Kestävyys ja ympäristöystävällisyys ovat meille tärkeitä asioita. Pitkällä tähtäimellä voimme vaikuttaa energiakulutukseen esim. rakenneratkaisuilla, laite- ja materiaalivalinnoilla.
/img/c/736593.jpg

Hakusanat

oma tuotanto, rakentaminen, uudisrakennukset, uudisrakentaminen, sisustaminen, viihtyisä asuminen, Tillinmäki, Kreivinmaa, asuntorakentaminen, esittelyasunto, uudiskoti, asiakaslähtöisyys, rakennusliike, uudistuontantoa uusimaa, uudistuotantoa pääkaupunkiseutu, rakennuskonserni, asuntomyynti, asuntontomyyntiä uusimaa, asuntomyyntiä, helmipöllö, helmipöllönmäki, helmipöllön mäki, puputtaja, Leivonlaulu, Leivonsiipi, Victoria, Merihiekka, Tankovainio

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen