JL-Types Ky

HELSINKI

Aadolfinkatu 7 A 2
00500 HELSINKI

Puh. 040 134 4448




TIETOTEKNIIKKAA

tietotekniikkaa, tietotekniikka, atk

Liiketoiminnan esittely

JL-types Ky tarjoaa monipuolisia kirjasimiin ja tekstin koodaukseen liittyviä tuotteita ja palveluja jo yli viidentoista vuoden kokemuksella. Tarjoamme palveluille ja tuotteille nopeat toimitukset. Kaikki tuotteemme saat tilattua kätevästi sähköisellä tilausjärjestelmällämme.

Kirjasimillamme saat tuotettua lähes kaikkien Euroopan kielten merkit sekä niin viivakoodit kuin erikoisaakkostot: kielitieteelliset, klassisen kreikan ja kirkkoslaavin merkit.

Tuotteet

  • Kirjasimet
  • Viivakoodit
  • Tikku & Takku II -koulukirjasimet
  • JL-typesin Euroopan kielten kirjasimet
  • JL-typesin näppäintarrasarja
  • Palvelut

    Mitä erilaisempia kirjasimia
    Jos et löydä valikoimista tarpeisiisi sopivaa valmista ratkaisua, JL-types voi tehdä tilauksesta haluamasi fontin. Voimme lisätä olemassa oleviin fontteihin erikoismerkkejä tai tehdä esim. nimikirjoituksesta fontin, jota on kätevä käyttää missä tahansa ohjelmassa.

    Erilaiset laitteet saattavat tarvita nestekidenäyttöihin ja monitoreihin myös bittikarttakirjasimia. JL-typesillä on pitkä kokemus mitä erilaisempien ja erikokoisten bittikarttakirjasimien teosta. Voimme tehdä ne useissa formaateissa ja eri merkkikoodauksilla.

    Hakusanat

    Kirjasimet, Viivakoodit, Tikku & Takku II, koulukirjasimet, JL-types, Euroopan kielten kirjasimet, näppäintarrasarja, kyrilliset kirjasimet, näppäinohjaimet, fonttitekniikka, viivakoodikirjasimet, bittikarttakirjasimet, fontit
    Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen