Järvenpään kaupunki

JÄRVENPÄÄ

 In English På svenska
Hallintokatu 2
PL 41
04401 JÄRVENPÄÄ

Puh. (09) 27191
Faksi (09) 2719 2577




KAUPUNGIT JA KUNNAT

kaupungit, kunnat

Liiketoiminnan esittely

Järvenpää on merkittävä kaupallinen ja hallinnollinen keskus Keski-Uudellamaalla ja samalla osa Helsingin seutua. Sijainti 38 km päässä Helsingin keskustasta, Lahden moottoritien, pääradan ja oikoradan varrella, vain 20 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä, on logistisesti erinomainen. Järvenpää on sijoittujalle rationaalinen ratkaisu. Kaupungin yrityksille kaavoitetut tontit ovat hinnoiltaan edullisia ja toimitilojen vuokrat pääosin huomattavasti edullisempia kuin Kehä III:n sisäpuolella.

Järvenpään kaupungin elinkeinopalvelut auttaa erilaisissa yritystoimintaan liittyvissä kysymyksissä. Näillä sivuilla on tietoa vapaista toimitiloista ja yritystonteista.
http://www.jarvenpaantoimitilat.info/

http://www.onnistumisenpaikka.fi/

Järvenpään yritys- ja toimipistetiedostosta löytyy yhteistyökumppaneita liiketoimintaan, hankintalähteitä tai markkinointikohteita.
katso
https://www.jarvenpaa.fi/--Elinkeino-_ja_yrityspalvelut--/index.tmpl?sivu_id=9397
/img/c/724046.jpg

Palvelut

Järvenpään kaupunki tarjoaa myytäviksi tai vuokrattavaksi teollisuus- ja yritystontteja.
http://www.onnistumisenpaikka.fi/

Vapaat toimitilat Järvenpäässä
http://www.jarvenpaantoimitilat.info/

Järvenpäässä on asuntoja moderneista kerrostaloista omakotitaloihin, ja valikoima on laajenemassa muun muassa Myllykorttelin, keskustassa sijaitsevan Perhelän korttelin ja Lepolan rakennusprojektien käynnistyssä.
/img/c/716556.jpg

Hakusanat

Kaupunki, tontit, yritystontit, teollisuustontit, toimitilat, liiketilat, toimistotilat, teollisuustilat, varastotilat, yritystilat, liiketontit, järvenpää, Uusimaa, lentokenttä, lentoasema, Helsingin seutu, Pääkeupunkiseutu
/img/c/716557.jpg

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen