Iisalmen kaupunki

IISALMI

Pohjolankatu 14
PL 10
74101 IISALMI

Puh. (017) 272 31
GSM/Sivunumero 0400 203 837
Faksi (017) 272 3565
KAUPUNGIT JA KUNNAT

kaupungit, kunnat

Liiketoiminnan esittely

Iisalmi on kasvava, vireä, vetovoimainen ja positiivisen imagon omaava elinkeinoelämän ja koulutuksen aluekeskus. Iisalmessa on menestyviä, korkean osaamistason yrityksiä. Iisalmen kaupunki on aktiivinen yhteistyön edistäjä ja yhteistyökumppani. Iisalmen seudulla on hyvä palveluvarustus ja perusinfrastruk -tuuri. Kaupunki on myös turvallinen ja viihtyisä asumispaikka.

Vireä elinkeino-elämän ja osaamisen keskus:
Kasvava, vireä, vetovoimainen ja positiivisen imagon omaava elinkeinoelämän sekä koulutuksen aluekeskus.
Iisalmi on yksi 34 aluekeskuksesta Suomessa. Aluekeskusrooli tarkoittaa vastuun ottamista paitsi Iisalmen kaupungin, myös koko Ylä-Savon seutukunnan kehityksestä. Iisalmi toimii aluekeskusten valtakunnallisessa verkostossa ja edistää koko Ylä-Savon kansainvälistymistä.

Kasvutavoite antaa kaupungin elinkeinopolitiikalle haasteellisen lähtökohdan, joka edellyttää kasvuohjelmaa. Vireyskuvastaa elinkeinomyönteistä ilmapiiriä. Positiivisen imagon luonti edellyttää panostusta tehokkaaseen viestintään. Iisalmen kulurakenteen sekä elinkeinoelämälle ja asukkaille tarjottavien palvelujen tulee olla kilpailukykyisiä verrattuna muihin seutukeskuksiin. Monipuoliset ja laadukkaat koulutuspalvelut on Iisalmen näkyvä vahvuus, jota pitää vahvistaa ja korostaa.

Yhteystiedot

Iisalmen kaupungin markkinointiyksikkö:

Markkinointipäällikkö Eija Pajula
Markkinointiviestinnän kokonaisuunnittelu, kehittäminen ja toteuttaminen
Puh. 040 830 2680
eija.pajula@iisalmi.fi

Tonttiasiat:
Lisätietoa omakotitonteista:

Eija Heikkinen, kiinteistösihteeri
puh. (017) 272 3287


Lisätietoa liike- ja teollisuustonteista:

Juhani Räisänen, tekninen johtaja
puh. (017) 272 3306, 0400 578 753

sähköposti: etunimi.sukunimi@iisalmi.fi


http://www.iisalmi.fi/?deptid=12771
/img/c/718561.jpg

Lisätiedot

Iisalmi toteuttaa elinkeinopoliittisia linjauksiaan Iisalmen Teollisuuskylä Oy:n kautta. Teollisuuskylässä toimii lähes 60 yritystä, jotka työllistävät yhteensä yli 400 henkilöä.

Teollisuuskylä rakennuttaa tai hankkii teollisuus- ja toimitiloja yritysten tarpeisiin. Yritys voi toimia tiloissa vuokralla tai lunastaa ne itselleen. Teollisuuskylä Oy tuottaa myös rahoituspalveluja ja voi tarvittaessa toimia yrityksessä osakkaana. Uusia teollisuudelle suunnattuja toimintaympäristöjä ovat Peltomäen ympäristöyrityspuisto sekä Peltosalmen teollisuusalueiden laajennukset.

Yhteystiedot:
Iisalmen Teollisuuskylä Oy
Pohjolankatu 14, PL 10, 74100 Iisalmi

Toimitusjohtaja Kari Luostarinen
puh. 040 507 2227
e-mail: kari.luostarinen@yla.savo.fi

Hakusanat

omakotitontit, liiketontit, teollisuustontit, yritystontit, rivitalotontit, veturitallinranta, luuniemi, Partalan pientalotontit, puutaloasuntoalue, ylä-savo, savo, Teollisuuskylä, Teollisuuskylä oy, yrityspuisto, toimitiloja, teollisuustiloja, iisalmi

Markkinapaikan ilmoitukset

Myy laskusi meille!thyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen