Hyvätalo Oy

VIRRAT

Liiketoiminnan esittely

Hyvätalo Oy tarjoaa monipuoliset rakentamisen palvelut. Olemme toimineet rakennuttajina muun muassa yritysten, julkisen sektorin sekä yhteisöjen rakennusprojekteissa. Saat kattavat rakennuspalvelut saman katon alta Virroilla. Palvelemme joustavasti ja luotettavasti niin yksityishenkilöitä, yrityksiä kuin julkisen sektorin toimijoitakin.

Remontointiin- ja rakentamiseen liittyvät palvelut tarjoaa Hyvätalo Oy.

Lisäksi Hyvätalo Oy tarjoaa muun muassa rakennusten korjaussuunnitelmat ja -laskelmat.
Käytämme nykyajan vaatimukset täyttäviä ohjelmistoja.

Rakennuttamisessa liikkeelle lähdetään aina asiakkaan tavoitteista. Me huolehdimme rakennusprojektin kulusta aina hankesuunnittelusta rakennuslupien hoitamiseen ja toimijoiden kilpailutukseen ja toteutukseen. Me pidämme langat käsissämme alusta loppuun.

Palvelut

Saat kattavat rakennuspalvelut saman katon alta Virroilla.

Remontointiin- ja rakentamiseen liittyvät palvelut,
rakennusten kuntoarviot, kosteusmittaukset, korjaussuunnitelmat ja -laskelmat.

Yhteystiedot

Veikko Nieminen 0400 338 405

veikko.nieminen@hyva-talo.fi

Lisätiedot

Olemme keskittyneet rakennussuunnitteluun ja rakennuttajapalveluun niin uudisrakentamisessa kuin korjausrakentamisessakin. Toimintaamme kuuluvat myös vastaavan mestarin sekä paikallisvalvojan tehtävät sekä isännöintipalvelut asunto-osakeyhtiöille.
Toimitilat sijaitsevat Virroilla, ja päämarkkinat ovat nykyisen Länsi-Suomen läänin pohjoispuolella.

Hakusanat

rakennussuunnittelu, kuntoarvio, kosteusmittaus, kosteusmittauksia, projektinjohto, rakennuttaminen, rakennusvalvonta, hyvä talo, valvonta, RALA-pätevyys, rakennussunnittelu tampere, rakennussunnittelu pirkanmaa, rakennuttajapalvelua virrat, virrat, tampere, pirkanmaa, kuru, kihniö, ähtäriKihniö, Mänttä-Vilppula, Ähtäri, Ruovesi, Alavus, Ylöjärvi, Keuruu, Seinäjoki

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen