Huliswood Oy

KARSTULA

 In English по-русски På svenska
Tikkakallio 50
43500 KARSTULA

Puh. 0400 350 037
Faksi 042 035 0037




PUUTA JA PUUTAVAROITA

puuta, puutavaroita, puutavara, puu

Liiketoiminnan esittely

Pääasiassa olemme keskittyneet kelojen hankintaan Venäjän Karjalasta. Pystymme organisoimaan ja urakoimaan koko rakennushankkesi tonteista ja pätevästä suunnittelusta aina avaimet käteen -urakkaan saakka. Yhteistyökumppaneitamme ovat perinteisen hirsirakentamisen taitavat veistäjät, kirvesmiesporukat ja rakennusliikkeet, muurarit, sähkö- ja putkiliikkeet, kalusteiden tekijät ym.
Kauttamme saat myös Karjalan tasavallassa käsinveistettyjä kelomökkejä sekä pelkka- ja vuoluhirsikehikoita. Toimitamme rakennukseesi myös tarvittavan kelosahatavaran.
/img/c/723861.gif

Tuotteet

Pohjois-Suomen tunturikeskuksiin, kuten Leville, Saariselälle ja Rukalle on vuosien varrella rakennettu runsaasti uusia kelorakennuksia, jotka muodostavat omia kortteleitaan, jopa kelokyliä. Etelä-Suomeen kelosta on tehty loma-asuntoja sekä omakotitaloja. Perinteisen suomalaisen saunamökin, varsinkin savusaunan raaka-aineena kelo on monen mielestä ainoa oikea vaihtoehto.

Kelomökki, missä se sijaitseekin, kertoo omistajansa varallisuudesta ja laatutietoisuudesta. Vaikka kelon hankintahinta onkin teollista hirttä korkeampi, antaa sen vähäinen huollon tarve omistajalleen monia etuja. Kelokehikko ei esim. sanottavasti painu eikä sen ulko- ja sisäpintoja tarvitse eikä saa käsitellä.
Vuosisatoja vanhasta, tarkasti valitusta pohjolan kelomännystä ja vuosisatoja vanhalla hirsirakentamisen ammattitaidolla käsinveistetty rakennus säilyttää arvonsa vuosisatoja.
/img/c/723862.gif

Palvelut

Pystymme organisoimaan ja urakoimaan koko rakennushankkeesi tonteista ja pätevästä suunnittelusta aina avaimet käteen -urakkaan saakka. Yhteistyökumppaneitamme ovat perinteisen hirsirakentamisen taitavat veistäjät, kirvesmiesporukat ja rakennusliikkeet, muurarit, sähkö- ja putkiliikkeet, kalusteiden tekijät,kuljetusyrittäjät,arkkitehdit ja suunnittelijat. Veistäjistä ja hirrenveistosta saat lisätietoa esim. osoitteista:

www.hirsitaito.fi
www.kotinet.com/kelo
www.perinneveisto.fi
/img/c/733424.jpg

Hakusanat

kelo, kelomökkejä, kelokehikot, kelorakennukset, hirsirakennuksia, hirsimökit, kelosauna, tukkeja, hirsikehikot, hirsi, puu, kelot, hirsitalot, kelomökit, sahatavara, kelosahatavara, kelotuppilautaa, kelopintaa, kelolosoa, kelosisustus, kelopelkka, pelkkahirsi, pelkka, kelokalusteet, kelohuonekalut, kelovalaisimet, savusauna
/img/c/723864.gif

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen