HTA-Urakointi Oy

TURKU

Liiketoiminnan esittely

Turkulainen HTA-Urakointi Oy on korkeatasoiseen ja laadukkaaseen remontointiin sekä rakentamiseen erikoistunut yritys. HTA-Urakointi Oy toimii Turussa ja lähikuntien alueella. Asiakkaitamme ovat yksityiset ihmiset, yritykset sekä taloyhtiöt.

Kohteessa kuin kohteessa pystymme aina tarjoamaan täyden palvelun pakettia asiakkaillemme. Meiltä löytyy tekijät kaikkiin alan töihin, huoneisto-, keittiö-, kylpyhuone- ja saunaremonttiin, ulkomaalauksiin sekä vesikatto- ja julkisivuremontteihin. Meidän kauttamme saat myös luotettavien yhteistyökumppanien toteuttamat sähköratkaisut sekä LVI-alan ratkaisut.
/img/c/740218.jpg

Toimipaikat

Turku ja lähikunnat

Palvelut

- Kylpyhuone- / Wc-remontti
- Saunaremontti
- Keittiöremontti
- Huoneistoremontti
- Julkisivuremontti
- Muu remontointi
- Talonrakennus
- Muu rakentaminen
/img/c/740219

Yhteystiedot

HTA-Urakointi Oy

Pääskyvuorenkatu 12

20540 Turku

Puhelin: 0400-121667

Sähköposti: teppo.mattila@hta-urakointi.fi

Katso myöskin lisää kotisivuiltamme! www.hta-urakointi.fi
/img/c/740220

Hakusanat

Kylpyhuoneremontti, WC-remontti, Saunaremontti, Keittiöremontti, Huoneistoremontti, Remontointi, Talonrakennus, Rakentaminen, Remontit Turku, Remontit, Kylpyhuoneremontit Turku, Remontointia Turku, Remontti Turku, wc-remontit, saunaremontit, kylpyhuoneremontit, keittiöremontit turku, keittiöremontit, talonrakennus turku, talonrakennus, huoneistoremontit, julkisivuremontit, muu remontointi, muu rakentaminen, turku, kaarina, lieto, raisio, naantali

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen