Gustavsberg Oy Ab

HELSINKI

Liiketoiminnan esittely

Gustavsberg kuuluu Pohjoismaiden johtaviin kylpyhuonetuotteiden valmistajiin, ja sen myyntialueita ovat Pohjoismaat, Venäjä, Valkovenäjä, Ukraina, Baltia ja monet muut. Gustavsberg-konsernin palveluksessa on noin 520 työntekijää, ja sen liikevaihto on miljardi Ruotsin kruunua. Gustavsberg-konsernin omistaa saksalainen Villeroy & Boch AG, joka on eräs Euroopan suurimmista kylpyhuonekalusteiden valmistajista.


Perinteisen käsityön ja nykyaikaisen muotoilun yhdistelmä.

Gustavsbergillä on pitkät perinteet kylpyhuonekalusteiden valmistajana. Posliinin valmistus aloitettiin Gustavsbergissä jo vuonna 1825 ja 1940-luvulla perustettiin paikkakunnalle ensimmäinen posliinikalusteita ja kylpyammeita valmistava tehdas. Sekoittajamme ovat jo vuodesta 1920 lähtien valmistuneet Vårgårdassa.

Filosofiana on alusta lähtien ollut korkea laatu, hyvä muotoilu ja innovatiiviset ratkaisut. Vuosien varrella työmenetelmät ovat kehittyneet. Gustavsberg on nykyisin yksi Ruotsin johtavia kylpyhuone- ja LVI-tuotteiden valmistajia.

Emme ole missään vaiheessa luopuneet perinteistämme, vaan yhdistäneet ne nykyaikaiseen tekniikkaan ja muotokieleen. Kaikki tuotteemme ovat ajattomia, kauniita ja toimivia. Koska työskentelemme veden parissa ja meillä on tarvittava tietotaito, katsomme, että tehtävämme on kehittää entistä tehokkaampia ja vettä säästäviä tuotteita. Pienempi vedenkulutus tarkoittaa myös pienempää energiankulutusta. Tämä säästää sekä ympäristöä että selvää rahaa kuluttajalle.

Gustavsbergillä muoto ja toiminta ovat aina kulkeneet käsi kädessä.
/img/c/707816.gif

Tuotteet

• Care
• Hanat
• Kylpyammeet
• Kylpyhuoneen lisävarusteet
• Kylpyhuonekalusteet
• Pesualtaat
• Pesuistuimet
• Urinaalit
• WC

Nordic
Artic
Logic
Nautic
Skandic
Bette
Classic
Nordic plus
Nd40
/img/c/707817.gif

Hakusanat

pytty, kraana, vesihana, paskio, vessanpytty, pesualtaat, kylpyammeet, amme, poreamme, teräsamme, pesuistuin, astianpesukonehana, keittiöhana, pesuamme, istumaamme, istuma-amme, lasten wc, pisuaari, eko wc, ekowc, gustavberg, villeroy, boch, gustafsberg, v&b, suihkuseinä, kattosuihku, Dornbracht, suihku, suihkuhana, suihkusetti, suihkutarvike, suihkukaappi, suihkuallas

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen