Forma Messut Oy

HELSINKI

Liiketoiminnan esittely

Forma Messut on lahja-, talous- ja kodinsisustustavara-alan ylivoimaisesti suurin ammattitapahtuma Suomessa. Forma Messuilla tuotteet esittäytyvät, asiakkaat ja myyjät kohtaavat, idean etsijät löytävät hakemansa.
Vuodesta 1979 lähtien kaksi kertaa vuodessa pidettyjen Forma Messujen asiakaskohderyhmää ovat lahja-, talous- ja sisustustavarakauppiaat, tavaratalojen ja huonekaluliikkeiden ostajat, kukka- ja lelukauppiaat, somistajat, liikelahjaostajat..

Palvelut

Forma Messut tarjoaa näytteilleasettajille osaston messuilla, mahdollisuuden näkyä messukävijöiden suosimalla teemaosastolla, osallistua messujen erikoisosastoihin ja -tapahtumiin.
Messunäkyvyyden lisäksi Forma tarjoaa näkyvyyttä useassa markkinointikanavassa ympäri vuoden.

Teemaosasto
Kaikilla messujen näytteilleasettajilla on mahdollisuus saada tuotteitaan esille kauden uudet värit, muodot ja trendit esittelevälle teemaosastolle. Tuplaa näkyvyytesi messuilla tuomalla tuotteitasi myös teemaosastolle. Forma Kevät '08 kävijäkyselyn mukaan yli 70% messuvieraista kävi katsomassa teemaosaston tarjontaa.

Forma & Furniture
Säännöllinen näkyvyys alan ainoassa suomenkielisessä ammattijulkaisussa lisää tunnettuuttasi ja tukee muita markkinointitoimenpiteitäsi. Forma & Furnituren jokaisella numerolla on yli 20 000 lukijaa.
Näytteilleasettajilla on mahdollisuus saada tuotteilleen näkyvyyttä Forma & Furnituren kauden uusia trendejä ja messujen teemoja esittelevissä ennakkokatsauksissa.
Forma & Furnituren messunumero ilmestyy noin kuukausi ennen messuja, jonka välissä lehden kestotilaajat saavat messuluettelon. Parhaiten erotut näytteilleasettajaluettelossa liittämällä kuvan yhteystietoihisi.

Internet
Kaikki Messujen näytteilleasettajat julkaistaan Forma Messujen internet-sivuilla. Tehosta näkyvyyttä myös nettimessuluettelossa kuvalla ja linkillä, jolla ohjaat lukijat suoraan omille kotisivuillesi.

www.formamessut.fi
Forman internet-sivuilla käy kuukausittain keskimäärin yli 10 000 parhaaseen kohderyhmääsi kuuluvaa aktiivista käyttäjää. Hyödynnä alan johtava nettiportaali ja osta banner-tilaa sivuiltamme!

Kuukausikirje
Forma Messujen sähköpostikirje, inFORMAtion, lähetetään kaikille sähköpostiosoitteen omaaville Forma Messujen rekistöityneille kävijöille (yli 9 000 nimeä).
Kuukausittain lähetettävä inFORMAtion on tehokas työkalu messujen ennakko- ja jälkimarkkinointiin. Houkuttele potentiaaliset asiakkaasi osastollesi ja muistuta heitä itsestäsi myös messujen jälkeen kuvallisella ilmoituksella.

Oma inFORMAtion
Tehoa ja näkyvyyttä voit saada myös omalla inFORMAtion, johon sinä määrität kuvat, tekstin ja lähetysajankohdan. Me viimeistelemme viestisi inFORMArtion ja lähetämme sen puolestasi messukävijöille.

Asiakaskortit ja lehti-ilmoittelu
Säännöllisen lehti-ilmoittelun lisäksi Forma lähettää henkilökohtaisen kutsun messuille yli 20 000:lle lahja-, taloustavara- ja kodinsisustusalan kauppiaalle, liikelahjaostajalle ja muulle alan ammattilaiselle. Näytteilleasettajilla on mahdollisuus kutsua omia asiakkaitaan messuille Forman asiakaskorteilla.

InFORMAtion
Kaikkien Forma Messuille vuoden aikana osallistuneiden, ilmoittautumismaksun maksaneiden näytteilleasettajien yhteys- ja tuotetiedot julkaistaan InFORMAtionissa. Toimialatiedon lisäksi vähittäiskauppiaiden suosima InFORMAtion sisältää vuosikalenterin.
Haluatko ilmoituksellasi ja yhteystiedoillasi olla mukana koko lahja-, kodinsisustus- ja huonekalualan ammattiväelle suunnatusssa kalenterissa koko vuoden ympäri?

Yhteystiedot

Forma Messut Oy
Mannerheimintie 40 D 82
00100 HELSINKI

Puh.010 820 9800
Fax: 010 820 9806

E-mail: forma@formamessut.fi

Hakusanat

messut, messuosastot, internetmarkkinointi, markkinointi, mainostus, uutiskirje, julkaisut, tapahtuma, messutapahtuma
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen