Finn-ID Oy

VANTAA

Liiketoiminnan esittely

Automaattisen tunnistuksen (viivakoodi ja RFID) sekä tiedonkeruun vahvaa osaamista. Kattava toimialatuntemus.

Finn-ID on tunnetuin viivakoodi- ja tiedonkeruulaitteiden ja -järjestelmien toimittaja Suomessa. Finn-ID on perustettu 1986.

Virheettömän ja reaaliaikaisen tiedonkeruun tarve edellyttää uusia järjestelmäsovelluksia teollisuuden tuotanto- ja varastointiprosessoihin. Tarjoamme asiakkaillemme tiedonkeruulaitteet ja niiden ohjelmoinnin esimerkiksi työajanseurantaan, eräseurantaan, inventaarioon, tavaran vastaanotto- ja lähetysseurantaan sekä laadunvalvontaan.

Tarjoamme asiakkaillemme ratkaisuja muun muassa tavaratilauksiin, tavaran vastaanotto, varastoon, lähetysten seurantaan ja tuotteiden merkintään.

Automaattisen tunnistuksen ratkaisut soveltuvat niin tuotantolaitoksille, pankeille, vakuutuslaitoksille, kirjastoille, sairaaloille, puolustusvoimille kuin oppilaitoksille sekä erilaisille palveluntarjoajille.

Luotettavuus, helppous ja oikeellisuus tietojen tallennuksessa merkitsee ajan ja kustannusten säästöä.

Toimipaikat

OSOITTEEMME

Finn-ID Oy
Taivaltie 5
01610 Vantaa


Yhteystiedot: http://www.finn-id.fi/yhteystiedot

Tuotteet

  • HONEYWELL-viivakoodilukijat
  • HONEYWELL-tiedonkeruulaitteet,
  • TEC-viivakoodikirjoittimet, TEC-etikettikirjoittimet,
  • DATAMAX-etiketintulostus
  • BARTENDER-etiketinsuunnitteluohjelmat,
  • COMPUTYPE-viivakooditarrat,
  • ACCU-SORT-kiinteät laserlukuasemat,
  • SENTINEL - etiketinhallinta
  • ÅKERSTRÖMS - trukkipäätteet
  • Palvelut

    Finn-ID tuottaa asiakasyrityksilleen syvällistä osaamista vaativia automaattiseen tunnistukseen perustuvia logistiikan toiminnanohjausratkaisuja, joilla yhdistetään tieto ja tapahtuma.

    Merkintä- ja luenta- (viivakoodi ja RFID) sekä tiedonkeruuratkaisuillamme parannetaan asiakkaiden kilpailukykyä ja toiminnan laatua, sekä lisätään tuottavuutta ja säästetään kustannuksia.

    Toimittamiamme ratkaisuja on käytössä niin julkisen sektorin, kaupan ja palveluiden, kuljetuksen ja teollisuuden toimialoilla.

    Hakusanat

    tiedonkeruu, viivakoodit, inventointi, RFID, varastologistiikka, viivakoodilukijat, tiedonkeruulaitteet, viivakoodikirjoittimet, etikettikirjoittimet, etiketintulostus, etiketinsuunnitteluohjelmat, teollisuus tarratulostin, teollisuustarratulostin, viivakooditarrat, kiinteät laserlukuasemat, etiketinhallinta, trukkipäätteet, pankkiviivakoodinlukija, pankkiviivakoodinlukijat, viivakoodilukijat

    Markkinapaikan ilmoitukset

    Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen