Elekno Oy

PIISPANRISTI

Jousitie 2 C
20760 PIISPANRISTI

Puh. (02) 283 8200
Faksi (02) 242 2441
ELEKTRONIIKKALAITTEISTOJA

elektroniikkalaitteistot, elektroniikan laitteistot, elektroniikka

Liiketoiminnan esittely

Elekno Oy on erikoistunut langattomiin ratkaisuihin sekä LED-elektroniikan suunnitteluun.

Meiltä saat sekä tuotekehityspalvelut että valmistuksen avaimet käteen -periaatteella. Oma tuotantolinja ja osaava henkilöstö takaavat joustavuuden ja palvelukyvyn onnistuneen projektin luomiseksi.

Elekno Oy:n kilpailuetuna on joustava ja osaava suunnittelu sekä tehokas ja nopea tuotannollistaminen ideasta tuotteeksi. Palvelut tuotetaan pohjoismaisille asiakkaille nopeasti, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Kilpailukykyinen tuotanto, joka perustuu joustavaan ja monipuoliseen alihankintaverkostoon, edesauttaa Eleknoa ylläpitämään tyytyväisiä asiakkaita.
/img/c/708142.gif

Tuotteet

• Led teholähteiden suunnittelu ja valmistus
• Elektroniikkaratkaisuja
• Yhdistettyjä tuote- ja palveluratkaisuja
• Kokonaistoimituksia suunnittelusta valmiiseen tuotepalettiin asti sisältäen myös ohjelmiston.

Palvelut

Tutkimus-ja kehittämispalvelut
Elekno tutkimukseen ja kehitykseen (T & K) tarjoaa ratkaisuja valaistus ja valaistuksen ohjaus kaikissa muodoissa, kuten LED-ohjaimet, himmentimet, ajastimet, termostaatit ja liiketunnistimet jne.

Valmistus
Manufacturing Services
Elekno on in-house tuotannon ylösajon amd tarjoamme tuotantoa prototyyppeihin, 0-sarjan ja ylösajot. Meidän oma tuotanto takaa jopa 100,000 yksikköä vuodessa. Olemme innokkaita tukemaan nopean ja tehokkaan kasvun asiakkaillemme.
Massatuotanto
Elekno tarjoaa massatuotanto asiakkailleen, jossa laadun tarkastuksen suorittaa automaattiset testauslaitteet ja tarkastukset.

Quality Value Engineering (QVE)
Elekno QVE on konsepti, jossa analysoidaan ja uudistaa olemassa olevan tuotteen. Muotoilla uudelleen nykyinen tuote on palvelumalli, joka kattaa Elekno ideologia tuotesuunnittelun, jolloin tuote joka on nopeampi ja halvempi valmistaa kuin se alun perin oli

Hakusanat

chameleon, calkiller, cetec, laitesuunnittelua, laitesuunnittelut, järjestelmäsuunnittelua, pintavahdit, pintavahteja, järjestelmäsuunnittelut, elektronisten korttien suunnittelua, ohjelmistosuunnittelua, ohjelmistosuunnittelut, sopimusvalmistusta, sopimusvalmistukset, räätälöidyt elektroniikkakortit, räätälöityjä elektroniikkakortteja, langattomat gsm - ohjausjärjestelmät, langattomia gsm-ohjausjärjestelmiä, langattomat gsm-valvontajärjestelmät, langattomia gsm-valvontajärjestelmiä, kaukokäynnistimet, kaukokäynnistimiä, pyörintävahdit, pyörintävahteja, LED, LED ohjauselektroniikka, valaistuksen ohjausta, LED - valaisimet, teholähteet, teholähde, teholähdesuunnittelu, elektroniikka suunnittelu, teholähde suunnittelu, tailormade electronics, räätälöity elektroniikka, skräddarsydd elektronik, production, tillverkning, valmistus, lighting electronics, valaistus elektroniikka, belysnings elektronik, production, tillverkning, LED driver, LED liitäntälaite, LED drivenhet, suunnittelu, design, production, anläggning, drivdon, suomi, turku, piispanristi, helsinki, vantaa, espoo, tampere, jyväslylä, oulu, vaasa, varsinais-suomi

Markkinapaikan ilmoitukset