Edita Prima Oy

EDITA

Hakuninmaantie 2
PL 510
00043 EDITA

Puh. 020 450 00
Faksi 020 450 2695




PAINOTALOJA

painotalo, painotalot, painatus, kirjapaino

Liiketoiminnan esittely

Edita Prima Oy on yksi Suomen suurimmista painotaloista. Sen erikoistuneista yksiköistä asiakas saa kaikki tarvitsemansa painotuotteet - helposti ja vaivattomasti yhden asiantuntevan yhteyshenkilön kautta. Graafisen viestinnän kokonaisuuden hallintaan painolla on kustannustehokas Print Gate -konsepti. Tarjontaan kuuluvat lisäksi sähköinen aineistonhallinta sekä suoramarkkinointi- ja logistiikkapalvelut.

Edita Primalla on voimassa oleva ISO 9001 -standardin mukainen laatujärjestelmä kaikissa tuotantoyksiköissään ja ISO 14001 -standardin mukainen ympäristönhallintajärjestelmä Hakuninmaan kiinteistössä. Edita Primalla on myös oikeus käyttää Pohjoismaista ympäristömerkkiä valmistamissaan painotuotteissa.

Palvelut

Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. lehdet, kirjat, suoramarkkinointituotteet, lomakkeet, esitteet ja kaikki toimiston painotuotteet. Digitaalinen painatus mahdollistaa one-to-one -markkinointiajattelun mukaisten yksilöllisten painotuotteiden valmistamisen, mutta myös on-demand tyyppiset painatustyöt.

Painopalvelujen lisäksi kokonaistarjontaan kuuluvat myös sähköinen aineistonhallinta sekä rekisteri- ja varastointipalvelut.

Hakusanat

lehdet, esitteet, julisteet, kirjat, vuosikertomukset, lomakkeet, tulostustuotteet, tuoteluettelot, aikataulut, lottokupongit, pelikupongit, kirjekuoret, suoramarkkinointituotteet, graafinen suunnittelu, suoramarkkinointipalvelut, rekisterihotellipalvelu, suunnittelupalvelu, postitus, kuoritus, logistiset palvelut, aineistomuodot
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen