Digiland

LAHTI

Metsäpellontie 37 C 24
15200 LAHTI

Puh. 0400 537 514




AV-VÄLINEITÄ JA AV-PALVELUJA

av-välineet, dataprojektori, videoprojektori

Liiketoiminnan esittely

Digiland toimii Lahdessa ja tuottaa korkealaatuisia AV -palveluita kaikkialle Suomeen yli kymmenen vuoden kokemuksella. Kuvaus- ja editointipalvelut, TV-ja radiomainokset, yritys- ja tuote-esittelyohjelmat, koulutusohjelmat, äänitunnukset, sävellykset ja miksauspalvelut.

Palvelut

Kuvaus- ja editointipalvelut
Digiland tarjoaa kuvaus ja editointipalveluja. Kuvauskalustona BETA SP tai DV riippuen tarkoituksesta. Digiland takaa, että kuvauspaikoille ei vain mennä "sohimaan" kameralla, vaan kohteet valaistaan asianmukaisesti, millä saavutetaan merkittävästi mielenkiintoisempi ja väritoistoltaan parempi kuvanlaatu. Editointi tapahtuu joko Premiere Pro 1.5 ohjelmalla tai Final Cut Pro:lla.

TV- ja Radiomainostuotanto
  • TV-mainonta:
    Tuotamme laadukkaita TV-mainoksia sekä itsenäisesti avaimet käteen periaatteella, tai yhteistyössä mainostoimistojen kanssa.
  • Radiomainonta:
    Tuotamme korkealaatuista radiomainontaa kaikkialle Suomeen. Teemme käsikirjoitukset ja masteroinnit.

    Äänipalvelut
    Sävellykset, sovitukset, miksaukset, spiikit, tunnusmusiikit, jinglet... Ääntä ja musiikkia on kaikkialla, hyvää ja huonoa. Me keskitymme hyvään. Huipputekniikka yhdistettynä rautaiseen osaamiseen takaa laadukkaan lopputuloksen.

    DVD - Tuotanto
    Valmistamme DVD-levyjä kaikkiin tarkoituksiin aina perus DVD:stä monimutkaisempiin kokonaisuuksiin.

    Internet - video
    Teemme korkealaatuisia esiskannaukseen perustuvia Wmv-, Quick Time ja Real Media -konvertointeja kaikesta videomateriaalista.
  • Yhteystiedot

    Digiland
    Askonkatu 9b
    15100 Lahti

    digiland@digiland.fi
    gsm +358 400 537 514

    Hakusanat

    Sävellykset, sovitukset, miksaukset, spiikit, tunnusmusiikit, jinglet, käsikirjoitukset, masteroinnit, radiomainonta, tv-mainonta, Kuvauspalvelut, editointipalvelut, kuvaus, videointi, DVD, internet, Flash
    Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen