Data-Mate Oy

HELSINKI

Ruosilankuja 3 F
00390 HELSINKI

Puh. (09) 540 4360
Faksi (09) 5404 3610
MULTIMEDIAPALVELUJA

multimediapalvelut, multimediapalvelu, multimedia

Liiketoiminnan esittely

Data-Mate Oy on vuonna 1986 perustettu perheyritys, riippumaton ja ainoa suomalaisten omistama kotimainen DVD- ja CD-levytehdas. Toteutamme digitaalisen median, kuva-, ääni- ja atk-tallenteiden monistukset.

Tuotteet

Data-Mate Oy käyttää laadukkaita konepakattavia koteloita.
Painotuotteissa on käytössämme standardipaperina 150 gr gloss.
Vaihtoehtoisina papereina ovat myös silk (puolimatta) ja täysin päällystämätön paperi.
Erikoispaperit onnistuvat myös omien toiveiden mukaisesti.

Erikoispakkauksemme ovat aitoja rekisteröityjä erittäin laadukkaita Digipak-tuotteita. Koteloiden pintaan pystymme tekemään kohopainatuksia, kohdelakkauksia ja numerointeja. Pystymme valmistamaan erikoistuotteita täysin toiveidenne mukaan. Kotelot pinnoitetaan UV-gloss -pinnoitteella tai matta-lakalla.

Palvelut

Kotimainen DVD- ja CD-tehtaamme mahdollistaa nopeat ja täsmälliset toimitusajat tilauksillesi. Olemme ainoa teollinen DVD ja CD-levyjä valmistava tehdas Suomessa. Lukuisat tarkistukset takaavat, että tietomassa viedään turvallisesti ja täsmällisesti DVD- tai CD-levylle.

Niin halutessasi, valmiin DVD- tai CD-levyn pinnalle painetaan neliväripainatuksena tarvittavat tekstit ja kuvat. Lisäksi tarjoamme erilaisia pakkausratkaisuja levyillenne. CD- ja DVD-koteloiden pakkaaminen tapahtuu automaatti pakkauslaitteistoillamme, kutiste- tai viikkaavalla muovituslaitteistolla viimeisteltynä.

Yhteystiedot

Osoite: RUOSILANKUJA 3 F
00390 HELSINKI
Puh: 09 5404360
Fax: 09 54043610


Kotisivut: www.cd-datamate.com
Sähköposti: scheiman@datamate.fi

Hakusanat

CD, USB Tikut, AIDOT VINYYLIT, DVD, DVD Studio, CD-R / DVD-R esipainatus, Musiikkipromot, CD-R/DVD-R -kopiot, Kopiointi, Esipainatus Musiikkipromot ja CD-R/DVD-R -kopiot
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen