Dae-Tek Oy

KERAVA

Liiketoiminnan esittely

Dae-Tek Oy on vuonna 1990 perustettu maarakennuskoneisiin ja -laitteisiin, niiden huoltoon sekä varaosiin erikoistunut yritys.

Dae-Tek Oy:n pääedustus on lähes 20 vuoden ajan on ollut Doosan-maansiirtokoneet (ent. Daewoo) eri lajeissaan. Merkittävimpänä ryhmänä ovat olleet tela- ja pyöräalustaiset kaivukoneet. Yritys edustaa myös Everdigm-iskuvasaroita ja murskaimia, Doosan Moxy -dumppereita sekä Doosan Montabert -iskuvasaroita. Uusina tuotteina Bobcat-työkoneet ja Ahlman-pyöräkuormaajat.

Yritys sijaitsee pääkaupunkiseudulla Keravalla Huhtimon teollisuusalueella, osoitteessa Huhtimontie 10-12, 04200 Kerava. Sinne on keskitetty Etelä- ja Itä-Suomen konekaupan myyntitoimisto, varaosien Suomen keskusvarasto ja varaosatoiminnot sekä raskaskonekorjaamo. Keravan toimintojen lisäksi Dae-Tek Oy:llä on toimipisteet Tampereella, Turussa, Kuopiossa ja Oulussa. Omien toimipisteiden lisäksi verkostoon kuuluu yksi yksityinen jälleenmyyjä, Kone-Viertola Oy Seinäjoella.

Omien huoltopisteiden lisäksi Doosan-asiakkaista huolehtii laaja yksityisten sopimushuoltajien verkosto ympäri Suomen.
/img/c/725095.gif

Palvelut

Huolto
DAE-TEK OY:n omat raskaskonekorjaamot ovat Keravalla, Tampereella, Turussa ja Oulussa.

Varaosat
DAE-TEK OY on keskittänyt varaosatoiminnot Keravan toimipisteeseen Huhtimontie 10-12, varaosamyynti myös Tampereella.
/img/c/725097.gif

Hakusanat

Minikaivukoneet, Tela-alustaiset kaivukoneet, kaivuri, kaivurit, Pyöräalustaiset kaivukoneet, Liukuohjatut kuormaajat, Pyöräkuormaajat, Hanwoo hydraulivasarat, Daetek, Daetec, Deatak, Doosan, Dae-Tek, maansiirtokoneet, rakennuskoneet, Daewoo, Bobcat, Ahlmann, työkoneet, Bob-Cat, Canycom, pyöräkuormaimet, kaivukoneet, kaivinkoneet, minikoneet, vuokrakoneet

Markkinapaikan ilmoitukset

Myy laskusi meille!thyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen