Ceti Oy

KAARINA

Liiketoiminnan esittely

Olemme avanneet uuden tietokonepalveluliikkeen Turun keskustan tuntumassa.
Tietokonemaailmassa erikoistumme yksilölliseen palveluun, oli kysymys tietokoneen ostosta, huollosta tai esimerkiksi yritysratkaisusta.

Myymme uusia ja vaihtotietokoneita sekä kannettavia. Huollot, lähiverkoston ratkaisut, mikrotuki, räätälöidyt kokoonpanot jne.
/img/c/707656.gif

Toimipaikat

Ceti Oy Tietokonepalvelut
Käsityöläiskatu 9, 20100 Turku

puh. 02-233 0122
fax: 02-233 0124
päivystys: 040 550 0300
myynti@ceti.fi

avoinna:
ma-pe 11-17
la 10-13
/img/c/707657.gif

Tuotteet

Myymme uudet ja käytetyt konepaketit, aina sopivalla hinnalla ja täysin toivomuksienne mukaan varustettuna haluamillanne komponenteilla, lisälaitteilla ja ohjelmilla.
/img/c/707658.gif

Palvelut

PALVELU ON VAHVUUTEMME

Tarjoamme tietokoneet täysin valmiina, ohjelmat, virusturvat, sähköpostit, tulostin ja vaikkapa laskutusohjelma tai pelit valmiina. Tule ja tutustu liikkeessämme erilaisiin vaihtoehtoihin. Tai soita, jos tarvitset kotonasi tietokoneapua.


ASIANTUNTEVA HUOLTO NOPEASTI JA EDULLISESTI
15 vuoden kokemuksella, huoltopalvelumme auttaa kaikissa tilanteissa EDULLISESTI, oli kysymys käyttöjärjestelmän ongelmista, viruksista, haittaohjelmista, tehon puutteesta, päivityksestä, tietojen siirrosta, varmuuskopiosta, lähiverkosta nettiyhteyksistä ym.

YRITYKSILLE TUKIPALVELUT
Mikrotukemme puhuu suomea, ei tietokonekieltä.
Kun yrityksesi tarvitsee lähiverkoston rakentamista, langattomuutta, parempia tietokoneita, nettisivuja, varmuuskopiojärjestelmiä, yläpitopalveluja, etäyhteyksiä tai henkilökunnan koulutusta.

WWW-SIVUT & INTERNETPALVELUT
Kauttamme erittäin laadukkaat www-sivut ja verkkokaupat.
Kysy lisää !
/img/c/707659.gif
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen