Castro Kodit Oy

KEMPELE

Liiketoiminnan esittely

Markkinoiden laajin toimitussisältö!

Castro Kodit Oy rakentaa laadukkaita, yksilöllisiä koteja pääosin pohjoissuomalaisille.

Castro Kodit on perustettu vuonna 2010 ja kotipaikkamme on Kempele. Palvelemme omakotirakentajia pääosin Oulun ja Kajaanin seudulla.

Asiakkainamme viihtyvät kaikenikäiset talonrakentajat eläkeläisistä nuoriin perheisiin. Castro-kotien rakentaminen on keskittynyt kaupunkialueille ja taajamiin. Castro Kodit ovat asukkaansa näköisiä: moderneja, tyylikkäitä ja laatutietoisia kaupunkilaisia.

Olemme neljän vuoden ajan kasvattaneet aktiivisesti toimintaamme omakotitalojen rakentamisessa. Teemme myös sisustusremontteja keskittyen erityisesti kodin märkätiloihin. Yrityksen perustajilla on yli kymmenen vuoden vahva kokemus alalta. Luotettavana talotoimittajana olemme saaneet kolmen A:n luottoluokituksen.
/img/c/743198.jpg

Katso myös

Miksi Castrokoti?

Teemme laatua käsillä ja toimintatapamme erityisyys lähtee siitä, että rakennamme kappaletavarasta. Näin kodin muunneltavuus on omaa luokkaansa ja kiinnitämme paljon huomiota myös työn jälkeen. Haluamme erottua muista huolellisuudessa, joten laadun tarkkailu on perusasia työprosessissamme. Toimintatapamme on asiakaslähtöinen ja asiakaspalvelumme on ihmisläheistä.

Hoidamme
• paperisodan; luvat ja viranomaisasiat
• tontinraivaamisen
• rakennusaikaisen siivouksen ja jätteet
• muuttosiivouksen
• ja monet muut asiat, jotka normaalisti kuuluisivat sinulle.
/img/c/743200.jpg

Palvelut

Hakusanat

Talomallit, talomalleja, sisustusremontit, rakennusliike, rakennusliikkeitä, valmistalot, valmistaloja, valmistalo, puutalot, puutaloja, talopaketteja, talopaketti, talopaketit, talovalmistaja, talotoimittaja, koti, muuttovalmis, muuttovalmistalo, avaimet käteen-talo, avaimet käteen-talot, muuttovalmis, muuttovalmis talo, muuttovalmiit talot, Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Oulu, Kainuu, Kajaani, Vuokatti
/img/c/743199.jpg
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen