C2 SmartLight Oy

JYVÄSKYLÄ

Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ

Puh. 020 741 6051




VALAISTUSSUUNNITTELUA

Liiketoiminnan esittely

C2 SmartLight Oy on vuonna 2004 perustettu ulkovalaistukseen erikoistunut asiantuntijayritys. Ohjausratkaisujemme avulla kunkin alueen valot valaisevat oikeaan aikaan ja oikealla teholla. C2 SmartLight on toimittanut valaistusratkaisuja jo yli sataan eri kohteeseen kaupunkien katuvalaistuksesta, satamista, puistoista, teollisuusalueista ja ratapihoista aina erillisiin kohdevalaistuksiin saakka. C2 SmartLight on älykkäiden taajamavalaistuksen ohjausratkaisujen markkinajohtaja Suomessa.

Valaistuksen ohjaus on perinteisesti toteutettu hämäräkytkimellä ja kellolla. Ohjausta ei ole voinut hallita etänä, joten valaistuksen ohjauksen muutokset tai kellon siirtäminen oikeaan aikaan on täytynyt tehdä paikan päällä. Tällainen ohjaustapa tulee huoltokäyntien takia kalliiksi, lisää epätarkkuutensa vuoksi sähkönkulutusta ja voi vaarantaa liikenneturvallisuutta väärien paloaikojen takia.

C2 SmartLightin valaistuksen ohjaus mahdollistaa reaaliaikaisen valaistuksen seurannan sekä monipuoliset valaistuksen säädöt. Valaistusta voidaan ohjata alueittain tai jopa yksittäisen valaisimen tarkkuudella: valoille voidaan luoda erilaisia syttymis- ja sammumisaikatauluja sekä säätää kuhunkin ympäristöön sopiva valoisuuden taso. Valon määrä voidaan asettaa säätymään esimerkiksi muuttuvien liikennemäärien sekä valo- ja keliolosuhteiden mukaan. Kun halutut valaistusprofiilit on asetettu järjestelmään, valaistus toimii automaattisesti.

Vikatilanteet esitetään käyttöliittymän karttanäkymässä punaisella värillä. Näin vian sijainti on heti paikallistettavissa. Ohjausjärjestelmä lähettää automaattisesti vikailmoituksen esimerkiksi huoltohenkilön matkapuhelimeen tekstiviesteinä tai sähköpostilla. Periaate on, että järjestelmää ei ole pakko valvoa koko ajan vaan järjestelmä ilmoittaa käyttöhenkilökunnalle tai huollolle, mikäli valaistuksessa on jotain vikaa.

Järjestelmä raportoi esimerkiksi valaistuksen nykytilanteen, yksittäisten releiden tilat, tuntiraportit valaisimien päällä olosta, energiankulutuksen, valoisuus- ja lämpötila-anturin tiedot ja vikatilanteet. Kaikki historiatiedot tallentuvat tietokantaan ja ovat haluttaessa saatavilla järjestelmästä.

Pienien ja keskisuurten alueiden valaistuksen hallintaan C2 SmartLight tarjoaa Aloituspaketteja, joilla ulkovalaistuksen toiminta saadaan automatisoitua helposti. Kukin pakkaus sisältää himmennettävän LED-älyvalaisimen ja C2 Lumo Manager –sovelluksen, jolla voi luoda haluttuja valaistusprofiileja. Paketti toimitetaan oletusasetuksilla ja se on heti käyttöönotettavissa.
/img/c/733599.jpg

Palvelut

• Katuvalaistus
• Tievalaistus
• Puistovalaistus
• Päiväkotien pihojen valaistus
• Leikkikenttävalaistus
• Liikuntapaikkavalaistus
• Aluevalaistus
• Teollisuusvalaistus
• Satamavalaistus
• Pysäköintialueen valaistus
• Maisemavalaistus

Tuotteet ja palvelut ovat saatavissa ohjauksineen

C2 SmartLightin ulkovalaistuksen saneerausohjelma käsittää neljä vaihetta:

1. Nykytilanteen kartoitus
2. Ulkovalaistuksen ja ohjausratkaisun suunnittelu
3. Kustannusarvion ja takaisinmaksuajan laskenta
4. Toteutussuunnitelman laadinta

Jos asiakkaalla ei ole tarvittavia ja ajan tasalla olevia dokumentteja valaistusinfrastruktuuristaan, C2:n edustajat kartoittavat nykytilanteen kohteessa. Kartoituksessa selvitetään nykyinen valaistuksen ohjausratkaisu sekä katuvalokeskusten ja valopisteiden kunto. Kartoituksen toteuttaa paikallinen urakoitsija tai C2 avaimet käteen -periaatteella.

Ulkovalaistuksen ja ohjausratkaisun suunnittelussa mietitään tarvittavat korjaukset ja elohopeavalaisinten uusinnat sekä tarvittavat muutokset keskuksiin, valopisteisiin, pylväisiin, valaisimiin ja kaapeleihin. Kustannusarviossa lasketaan saavutettavat energiasäästöt ja takaisinmaksuaika.

Lopuksi laaditaan yksityiskohtainen ja aikataulutettu toimenpidesuunnitelma siitä, kuinka saneeraushanke toteutetaan. C2 auttaa valmistelemaan esittelymateriaalin päättäjille ja on tarvittaessa mukana esimerkiksi teknisen lautakunnan kokouksessa esittelemässä suunnitelmaa. Saneeraukseen on mahdollista saada investointitukea, C2 auttaa myös tukihakemuksen tekemisessä.
/img/c/742737.jpg

Hakusanat

Valaistussuunnittelu, energiatehokas valaistus, valaistuksen energiatehokkuus, toimistovalaistus, tekninen valaistus, valaistus, sisävalaistus, julkisivuvalaistus, aluevalaistus, katuvalaistus, liikuntatilavalaistus, liikuntapaikkav alasitus, myymälävalaistus, museovalaistus, valosuunnittelu, valaistusenmittaus, valaistuksenarviointi, julkisten rakennusten valaistus, valaistusratkaisu, valaistusvoimakkuus, luminanssi, valaistus, valaistuksen energiatehokkuus, valaistuksen investointilaskelmat, energiatehokas valaistus, ympäristötehokas valaistus, valaistuksen ympäristövaikutusten arviointi, valaistushuollon suunnittelu, valaistus ohjausjärjestelmät, sähkösuunnittelu, teollisuuden näkötehokas valaistus, teollisuuden energiatehokas valaistus, valaistuksen energiatehokkuus, valaistuksen ympäristövaikutukset, valaistussunniittelu katuvalo, katuvalojen valaistussuunnittelu, teollisuuden ulkovalaistus, rakennusten julkisivuvalaistus, kaupunkien katuvalot, kuntien katuvalot, aluevalaistus, valaistuksen ohjaus, valaistuksen ohjausta, valojen ohjaus, valojen ohjausta, Katuvalaistus, katuvalaisimet, katuvalaistuksen ohjaus, Ulkovalaistuksen ohjausratkaisut, ulkovalaistuksen ohjaus, Tievalaistus, Puistovalaistus, Päiväkotien pihojen valaistus, Leikkikenttävalaistus, Liikuntapaikkavalaistus, Aluevalaistus, Teollisuusvalaistus, Satamavalaistus, Pysäköintialueen valaistus, Maisemavalaistus, tievalastuksen ohjaus, tievalaisimet, puistovalaisimet, Puistovalaistuksen ohjaus, Päiväkotien pihojen valaistuksen ohjaus, Päiväkotien pihojen valaistukset, Leikkikenttävalaistukset, Leikkikenttävalaistuksen ohjaus, Liikuntapaikkavalaistukset, Liikuntapaikkavalaistusten ohjaus, Aluevalaistukset, Aluevalaistusten ohjaus, Teollisuusvalaistukset, Teollisuusvalaistusten ohjaus, Satamavalaistukset, Satamavalaistusten ohjaus, Pysäköintialueen valaistukset, Pysäköintialueen valaistusten ohjaus, Maisemavalaistukset, Maisemavalaistusten ohjaus, Valaistussuunnittelu, Sähkösuunnittelu, Valaistuksen konsultointi, Käytönjohtajapalvelut, LED-valaisimet ulko- ja teollisuuskäyttöön, Valaistuksen ohjausjärjestelmä, Valaistuksen käyttödokumentointi, Valaisinvaihtoprojektien suunnittelu ja toteutus, Ohjainlaitteet, SmartLumo, Keskitetty valaistuksen ohjausjärjestelmä, Paikallinen valaistuksen ohjausjärjestelmä, Liiketunnistin, Painonappi, SmartPlay, SmartHall, messut, messu, seminaari, LED

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen