Bootstrap Oy

FORSSA

Murrontie 3
30420 FORSSA

Puh. (03) 412 7400
GSM/Sivunumero 050 511 0551
Faksi (03) 412 7237




MULTIMEDIAPALVELUJA

multimediapalvelut, multimediapalvelu, multimedia

Liiketoiminnan esittely

Bootstrap Oy on Forssassa 1997 perustettu tietotekniikan palveluyhtiö, tarjoamme tietotekniikan kokonaisratkaisuja ja palveluita kotiin ja yrityksille, yksin ja yhdessä luotettavien kumppaneiden kanssa. Yrityksemme päätoimialueena on Forssa lähialueineen, sekä 2.5.2007 lähtien Loimaa lähialueineen. Toimipaikkamme ovat Forssassa Rautatienkadulla ja Loimaalla Satakunnantiellä.

Bootstrap Oy kuuluu Canon Business Center -ketjuun. Lisäksi olemme mm. HP Preferred Partner, F-Secure Ceftified Partner ja Visma Certified Partner. Sertifikoituna toimittajana, edustamme valikoitujen ja luotettavien päämiesten laatubrändejä!

Tuotteet

Laitteet ja tarvikkeet
Tietotekniikkalaitteiden ja tarvikkeiden sertifikoituna toimittajana, edustamme valikoitujen ja luotettavien päämiesten laatubrändejä mm: HP, IBM, Lenovo, Canon ja Sonicwall.

Ohjelmistot
Tietotekniikkaohjelmistojen sertifikoituna toimittajana, edustamme valikoitujen ja luotettavien päämiesten laatubrändejä mm: Microsoft, F-Secure, Symantec, Adobe

Palvelut

  • Ylläpitopalvelut
  • Koulutus ja konsultointi
  • Huolto
  • Lisätiedot

    Toimintajärjestelmämme perustuu SFS-EN ISO 9001:2000 standardiin! Bootstrap Oy:lle on myönnetty Canon -liiketoimintaa koskeva ympäristösertifikaatti. Yrityksellämme on D&B:n AAA -luottokelpoisuusluokitus vuodesta 2001, sekä Suomen Asiakastiedon Suomen Vahvimmat 2008 -sertifikaatti.
    /img/c/715776.gif

    Hakusanat

    Microsoft, F-Secure, Symantec, Adobe, ohjelmistot, koulutus, konsultointi, tietotekniikkapalvelut, atk-laitteet, pc, tulostimet, tietokoneet, ylläpitopalvelut
    Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen