Berner Oy Sport / Nokian Jalkineet, Woolpower

HELSINKI

Eteläranta 4 A
00130 HELSINKI

Puh. 0207 914 000
Faksi 0207 914 365
TYÖVAATTEITA

työvaatteita, työvaatteet, työvaate

Tuotteet

Turvasaappaat on suunniteltu ammattikäyttäjille poikkeuksellisen vaativiin olosuhteisiin. Jokainen jalkine on tiukat turvamääräykset täytttävä, suomalainen jalkinesuunnittelun taidonnäyte.

Woolpower Merino-villaiset alus- ja lämpökerrastot ammattikäyttöön ja vaativiin olosuhteisiin. Woolpower on tekniikaltaan pitkälle kehitetty tuote, joka on syntynyt vuosikausien uutteran tutkimus- ja kehitystyön tuloksena. Näitä vaatteita käytetään kaikkialla maailmassa työ- ja vapaa-ajan vaatteina vaativissa olosuhteissa, kun mukavuudelle, toimivuudelle ja turvallisuudelle asetetaan suuret vaatimukset.

Hakusanat

Turvasaappaat maanrakentajille, turvasaappaat kaivosmiehille, turvasaappaat metsureille, turvasaappaat palomiehille, turvasaappaat rakennusmiehille, turvasaappaat öljyteollisuudelle, turvasaappaat kemianteollisuudelle, turvasaappaita, woolpower, alusasuja, aluskerrasto, aluskerrastoja, kerrastoja, lämpökerrastoja, lämpökerrastot, nokian jalkineet, nokian turvasaappaat, woolpower alusasut, berner työvaatteet, berner oy jalkineet, berner turvajalkineet, metsurin vaatteet, sport aluskerrasto, villaiset lämpökerrastot, woolpower lämpökerrastot

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen