BasWare Oyj

ESPOO

Linnoitustie 2, Cello-rakennus
PL 97
02601 ESPOO

Puh. (09) 879 17
Faksi (09) 8791 7297




ATK-SOVELLUKSIA JA ATK-PALVELUJA

ohjelmistosuunnittelu, ohjelmistot, ohjelmisto

Liiketoiminnan esittely

Basware kehittää menestyviä ratkaisuja hankintojen, osto- ja matkalaskujen sähköiseen käsittelyyn sekä talousohjaukseen. Yli 650 000 käyttäjää hyödyntää Baswaren tuotteita talousprosessien automatisoinnissa. Basware Oyj on perustettu vuonna 1985 ja sen osake noteerataan Helsingin Pörssissä.
Olemme kansainvälinen ohjelmistotalo, ja kehitämme menestyviä ohjelmistoja suurten yritysten talousprosessien automatisoimiseksi. Tavoitteenamme on kehittää tuotteita, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin ja edistävät heidän liiketoimintaansa.

Tuotteet

Hankintojen hallinta
Baswaren hankintojen hallintaratkaisut tarjoavat luotettavan tavan keskittää ostot halutuille toimittajille sekä saada kustannussäästöjä kautta koko hankintaprosessin – kilpailutuksesta sopimusten elinkaaren hallintaan aina jokapäiväiseen ostamiseen ja toimittajaintegraatioon.
Lue lisää

Laskutusautomaatio
Baswaren laskuautomaatiotuoteperhe koostuu ostolaskujen käsittely- ja täsmäytysratkaisuista sekä matkahallinnan tehostamisen ratkaisuista. Vähentämällä osto- ja matkalaskujen käsittelyyn käytettävää aikaa ja kustannuksia organisaatio tehostaa liiketoimintaprosessejaan.
Lue lisää

Maksuautomaatio
Baswaren maksuautomaatiolla tehokkaat maksamisen ja kassasuunnittelun prosessit sekä täysi hyöty SEPAsta. Baswaren maksuautomaatioratkaisuilla hoidat nykyaikaisesti maksuliikenteen ja kassassuunnittelun sekä hallitset sijoitukset ja lainat. Palvelukassa tehostaa palvelupisteessä tapahtuvaa myyntiä.
Lue lisää

Suunnittelu ja raportointi
Voit automatisoida koko talousohjauksen prosessisi ja varmistaa luotettavan audit-trailin läpi koko raportointiketjun. Pitkälle automatisoitujen, mutta joustavien talousprosessien ansioista kuukausi-, vuosineljännes- ja tilinpäätösrutiinit sujuvat lähes automaattisesti.

Basware tarjoaa kokonaisvaltaisen ja moniulotteisen vaihtoehdon taulukkolaskentasovelluksille ja muille perinteisille budjetointi-, seuranta- ja konsernilaskentatuotteille. Ratkaisumme joustavat muutostilanteissa ja ovat käyttäjäystävällisiä.

Lue lisää

Verkkolaskut
Saavuta huomattavia kustannussäästöjä, vähennä laskun käsittelyn manuaalisia työvaiheita ja pienennä virheiden määrää verkkolaskujen avulla.

Basware Business Transactions on valvottu ja turvallinen verkkolaskupalvelu, jonka avulla laskut voidaan välittää automaattisesti toimittajan laskutusjärjestelmästä asiakkaan ostolaskujen käsittelyjärjestelmään yhden liittymän kautta.
Palvelun avulla laskun lähettäjä ja vastaanottaja voivat automatisoida laskutusprosessinsa. Business Transactions -verkkolaskupalvelu välittää laskut tiedostomuodosta riippumatta vastaanottajan ostolaskujen käsittelyjärjestelmään tai vaihtoehtoisesti tulostuspalveluun

Lue lisää

Yhteystiedot

Pääkonttori:
Basware Oyj

Linnoitustie 2, Cello-rakennus
PL 97
02601 ESPOO

Puh. (09) 879 171
Faksi (09) 8791 7297
info.fi@basware.com

Tampere
Pyhäjärvenkatu 5 B
33200 TAMPERE

Puh. (09) 879 171
Faksi 0209 341 0001

Oulu
Teknologiantie 1
90570 OULU

Puh. (09) 879 171
Faksi 0209 341 0003

Pori
Itsenäisyydenkatu 41
28100 PORI

Puh. (09) 879 171

Hakusanat

kilpailutusratkaisu, ohjelmistotalo, laskutusjärjestelmä, verkkolaskutuspalvelut, ohjelmistot, konsernilaskentatuotteet, laskujenkäsittelyjärjestelmä, laskutusautomaatio, maksuautomaatio, suunnittelu, raportointi, dokumentointi, verkkolaskut, ohjelmistoratkaisut, yritysjärjestelmät, raportointityökalu
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen