Arkkitehtitoimisto Schauman Arkkitehdit Oy, Arkitektbyrå Schauman Arkitekter Ab

TURKU

Linnankatu 9 D
20100 TURKU

Puh. (02) 251 5555
GSM/Sivunumero 0400 639 581

Sähköposti: etunimi.sukunimi@schaumanarch.fiUudisrakentaminen, peruskorjaukset, maankäyttö, sisustussuunnittelu,
julkinen rakentaminen, liikerakentaminen, kauppakeskukset,
sairaalat, palveluasuminen, asuntosuunnittelu, toimistorakennukset


SISUSTUSARKKITEHTEJÄ JA SISUSTUSSUUNNITTELUTOIMISTOJA

sisustusarkkitehti, sisustusarkkitehdit, sisustussuunnittelu

ARKKITEHTEJÄ JA ARKKITEHTITOIMISTOJA

arkkitehtitoimisto, arkkitehdit, arkkitehtitoimistot

Liiketoiminnan esittely

Olemme vuonna 1975 perustettu arkkitehtitoimisto, jonka toiminta on valtakunnallista ja kattaa uudisrakennus-, hankekehitys- sekä peruskorjaussuunnittelutehtävien lisäksi myös maankäytön suunnittelun ja sisustussuunnittelun.

Toimiston referensseihin lukeutuvat kauppakeskushankkeet, asuntotuotantokohteet, keskustojen kehittämisprojektit, maankäytön suunnitteluun liittyvä konsultaatio, sairaala- ja erityisrakennukset, vapaa-ajankohteet ja pientalohankkeet sekä sisustussuunnittelun osa-alueet.

Henkilökuntaamme kuuluu tällä hetkellä Turussa 35 ja Helsingissä 2 huippuammattilaista. Suunnittelukohteita meillä on jo yli 3000. Meistä löydätte ammattitaitoisen, innovatiivisen, asiakaspalveluhenkisen ja omistautuvan yhteistyökumppanin, joka on tarvittaessa mukana projektin konseptitason suunnittelusta toteutukseen asti.
/img/c/737070.jpg

Hakusanat

arkkitehti, arkkitehtitoimisto, arkkitehtitoimistot, pääsuunnittelu, pääsuunnittelija, turku, kauppakeskussuunnittelu, arkkitehtisuunnittelu, rakennussuunnittelu, sisustussuunnittelu, yhdyskuntasuunnittelu, maankäyttö, aluesuunnittelu, asuinrakennukset, toimistorakennukset, liikerakennukset, kauppakeskukset, keskustakorttelit, sairaalat, vanhusten asunnot, palveluasunnot, teollisuusrakennukset, uudisrakentaminen, saneeraukset, peruskorjaukset, pientalot, huvilat, arkitektplanering, arkitekt, arkitektbyrå, åbo, inredningsplanering, samhällsplanering, markanvändning, områdesplanering, bostadsbyggnader, kontorsbyggnander, handelsbyggnader, köpcenter, centrumkvarter, sjukhus, äldreboende, serviceboende, industribyggnader, nybyggen, saneringar, renoveringar, småhus, villor

Markkinapaikan ilmoitukset

Ilmoitettu
26.05.2020 12:23
Kategoria
Suunnittelu

Arkkitehtitoimisto, arkkitehti, Turku, Helsinki

Olemme vuonna 1975 perustettu arkkitehtitoimisto, jonka toiminta on valtakunnallista ja kattaa uudisrakennus-, hankekehitys- sekä peruskorja...

Myy laskusi meille!thyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen