ARK Vahtera Oy

TURKU

Liiketoiminnan esittely

Olemme täydenpalvelun arkkitehtitoimisto, jonka historia ulottuu aina vuoteen 1953 asti.

Päätoimialueenamme on Länsi-, Keski- ja Etelä-Suomi. Kokenut henkilökuntamme koostuu noin 10 - 15 asiantuntijasta, jotka toimivat tiiviisti yhteistyössä keskenään sekä asiakkaiden ja projektiryhmien kanssa.

Suunnittelutoimeksiantojen sisältö räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Toimistomme osaamiseen kuuluu niin yksittäisten omakotitalojen suunnittelu kuin suurempien teollisuushallien ja liikerakennusten suunnittelu.

Toimistollamme on uudisrakennusten lisäksi myös vahva osaaminen peruskorjaus- ja muutoshankkeissa. Suunnitteluperiaatteemme lähtökohta on tuottaa kokonaistaloudellisesti laadukkaita ja rakennuksen elinkaariystävällisiä ratkaisuja.

Toimistomme on RALA auditoitu ja meillä on voimassa oleva RALA –sertifikaatti, joka takaa suunnittelun ja toimiston käytäntöjen laadun ja tehokkuuden.

Toimistomme tavoitteena on olla myös suunnittelun teknisten järjestelmien ja teknisen osaamisen edelläkävijä. Lähtökohtaisesti kaikki suunnittelutyö tehdään mallintamalla ja tietomalli tehdään asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Löydät toimistomme Turun Pitkämäestä hyvien liikenneyhteyksien varrelta.
/img/c/744759.jpg

Palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta kokonaispalvelua hankesuunnittelusta detaljisuunnitteluun asti.

Suunnittelupalveluiden lisäksi ammattitaitoinen asiantuntijaryhmämme tarjoaa tietomalli- ja huoltokirjakoordinaattorin palveluita sekä erilaisia konsultointi- ja asiantuntijapalveluita.
/img/c/744760.jpg

Yhteystiedot

Toimistomme sijaitsee osoitteessa Pitkämäenkatu 11 A, 20250 Turku.

Puh. 02- 2781 600

office@arkvahtera.fi
etunimi.sukunimi@arkvahtera.fi

www.arkvahtera.fi/yhteystiedot
/img/c/744761.jpg

Hakusanat

hankesuunnittelu, hankesuunnittelua, Esisuunnittelu, Hankekehitys, Luonnossuunnittelu, Pääsuunnittelu, Pääsuunnittelija, arkkitehtisuunnittelu, Rakennuslupakonsultointi, Vahtera arkkitehdit olli vahtera oy, Vahtera arkkitehdit, olli vahtera oy, Sisustussuunnittelu, kalustesuunnittelu, aluesuunnittelu, kaavasuunnittelu, Luonnossuunnittelua, Pääsuunnittelua, Pääsuunnittelija, arkkitehtisuunnittelua, Rakennuslupakonsultointia, Sisustussuunnittelua, kalustesuunnittelua, aluesuunnittelua, kaavasuunnittelua, arkkitehtisuunnittelua, rakennussuunnittelu, a 3D–visualistointi, 3D-mallinnus, detaljisuunnittelu, detaljisuunnittelua, arkkitehti, arkkitehtitoimisto, arkkitehtitoimistot, pääsuunnittelu turku, kauppakeskussuunnittelu, arkkitehtisuunnittelu, rakennussuunnittelu, arkkitehti, sisustusarkkitehti, arkkitehtisuunnittelu, pääsuunnittelija, sisustussuunnittelija, mallinnus, tietomalli, tietomallikoordinaattori, rakennussuunnittelu, Turku, Turun seutu, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Uusimaa, Länsi-Suomi, Etelä-Suomi, Keski-Suomi, Lounais-Suomi, Pirkanmaa
/img/c/746364.jpg

Markkinapaikan ilmoitukset

Ilmoitettu
13.09.2022 15:22
Kategoria
Suunnittelu

Arkkitehtitoimisto ARK Vahtera Oy, Arkkitehtitoimisto Turku, Helsinki, Uusimaa, Länsi-Suomi

Arkkitehtitoimisto ARK Vahtera Oy, Arkkitehtitoimisto Turku, Helsinki, Uusimaa, Länsi-Suomi Olemme täydenpalvelun arkkitehtitoimisto, jonka ...

Ilmoitettu
13.09.2022 15:20
Kategoria
Suunnittelu

ARK Vahtera Oy, Uudisrakennussuunnittelua Länsi-Suomi, Uusimaa, Turku

ARK Vaahtera tarjoaa Uudisrakennussuunnittelua. ARK Vahtera Oy:n historia ulottuu aina vuoteen 1953 asti, jolloin Olli Vahtera aloitti toimi...

Ilmoitettu
13.09.2022 15:03
Kategoria
Suunnittelu

ARK Vahtera Oy, Rakennussuunnitelua, rakennussuunittelu Turku, Uusimaa, Helsinki

ARK Vahtera Oy, Rakennussuunnitelua, rakennussuunittelu Turku, Uusimaa, Helsinki Kattavaa rakennussuunnitelua yrityksille, yksityisille sekä...

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen