Altia Industrial - Ethanols & Solvents

RAJAMÄKI

Liiketoiminnan esittely

Ethanols & Solvents -liiketoimintayksikkö on merkittävä etanolien ja teknisten etanolien valmistaja. Liiketoimintayksikkö valmistaa, myy ja markkinoi myös liuottimia ja maalämpönesteitä. Palveluna myös syttyvien nesteiden rahtivalmistus kattaen palvelut säiliövuokrauksesta, valmistukseen, pakkaamiseen ja varastointiin.

Tuotteet

Tarjoamme laajasti etanolituotteita ja muita liuottimia autokemikaalien, pesuaineiden, kosmetiikkatuotteiden valmistukseen.
Korkealaatuiset alkoholilainsäädännön mukaiset denaturoidut etanolit.
Palveluumme sisältyy monipuolisen tuote- ja pakkausvalikoiman lisäksi oma laadunvarmistus ja laboratoriopalvelut sekä käyttöömme dedikoitu kuljetuskalusto säiliöautokuljetuksiin.

Hakusanat

Etanoli, etanolit, etanolivalmisteet, NatuClear, Etax, Industol, Naturet, Exitol, liuottimet, teollisuusliuottimet, Naturet - maalämpönesteet, etanolituotteet, tekniset etanolit, syttyvien nesteiden pakkaus, syttyvien nesteiden rahtivalmistus, Altia Industrial- Etanolit & Liuottimet, Etanolit teollisuuteen, liuottimet teollisuuteen, denaturoimattomat etanolit. lievästi denaturoidut etanolit, ETAX, Denaturoimattomat maatalousperäiset etanolit, NATUCLEAR, Vahvasti denaturoidut etanolit, INDUSTOL, NATURET, maalämpönesteet

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen