ABL Finland Oy / ABL-LAATAT

HELSINKI

Kirkonkyläntie 103
00740 HELSINKI

Puh. (09) 350 8700
Faksi (09) 351 3291
LAATTOJA

laattoja, laatat, kaakelit, kaakeleita

Liiketoiminnan esittely

ABL Finland Oy on suomalainen perheyritys, laadukkaiden keraamisten laattojen maahantuoja. Tuotevalikoimamme on erittäin laaja ja se kattaa keraamisten laattojen kaikki käyttökohteet. ABL Finland Oy kuuluu parhaimpaan, AAA-luottoluokkaan.

PÄÄTOIMIPAIKKAMME

ABL Finland Oy päätoimipaikka on Helsingin Siltamäessä, Tuusulantien varrella. Toimitiloissamme on kattava myyntinäyttely, jossa voit tutustua kaikkiin edustamiimme tuotteisiin. Esillä on laattoja kotiin, kohdekäyttöön ja julkisivuihin.
Toimitilojemme yhteydessä toimii myös myyntikonttori ja varasto.

RAKENTAJILLE

Kun valitset laatat yhdessä asiantuntijoittemme kanssa, saat samalla myös hyvät neuvot ja ohjeet. Saat meiltä laatat kaikkiin käyttötarkoituksiin, koteihin ja julkisiin tiloihin.
ABL Finland Oy on johtava keraamisten julkisivujärjestelmien asiantuntija. Tuotevalikoimastamme löytyy kattavat tuotekokonaisuudet niin uudisrakentajille kuin saneerauksiinkin.

SUUNNITTELIJOILLE

Arkkitehdeille ja sisustussuunnittelijoille esittelemme mielellämme laajaa kohdepuolen valikoimaamme. Tervetuloa tutustumaan. Meiltä saat myös detaljit, hoito-ohjeet ja muut suunnittelijan työvälineet.

Tuotteet

  • Laatat
  • Julkisivulaatat ja -järjestelmät
  • Laticrete kiinnitys-, saumaus- ja vedeneristysaineet
  • Hakusanat

    kaakeli, kaakelit, kaakeleita, laatta, laatat, laattoja, mosaiikki, mosaiikit, klinkkeri, klinkkerit, keramiikkaa, seinälaatat, lattialaatat, lattiapäällysteet, erikoislaatat, ulkotilalaatat, uima-allaslaatat, julkisivulaatat, terassilaatat, keraamiset laatat, Buchtal, Rako, FAP, Caesar, Lea, Lasselsberger, Edilcuoghi, Jasba, Saloni, Kalebodur, Hoppe, Aquileia, Seranit, Laticrete, Sicis

    Markkinapaikan ilmoitukset

    Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen