Aazet Oy

HELSINKI

Annankatu 16 B 23-27
PL 232
00121 HELSINKI

Puh. (09) 612 2900
Faksi (09) 6122 9011




KÄÄNNÖSPALVELUJA

käännöstyöt, tulkkipalvelut, tulkkaus, kielipalvelut, kääntäjä

Liiketoiminnan esittely

Käännös-Aazet Oy on toiminut alalla 30 vuotta ja on Suomen vanhimpia käännöstoimistoja. Pitkän toimintahistorian ansiosta meillä on valtava määrä kokemusta erityyppisten tekstien ja informaatiosisältöjen välittämisestä kielestä toiseen.

Tuotteet

Kielivalikoimamme
  • arabia, bulgaria, englanti, espanja, heprea, hollanti, islanti, italia, japani, kiina, kreikka, korea, latvia, liettua, norja, portugali, puola, ranska, romania, ruotsi, saksa, serbia, slovakia, suomi, tanska, thai, tsekki, turkki, ukraina, unkari, venäjä, viro,
  • Lisäksi lukuisia muita - tiedustele!
  • Palvelut

    Takaamme toimintavalmiuden monilla kielillä ja aloilla.
  • käännökset
  • viralliset käännökset
  • kielentarkastukset
  • editointi
  • taittopalvelut
  • tulkkaukset

    Käännöspalveluiden laadukkaasta tasosta ja suuresta kielivalikoimasta vastaavat oma henkilökunta ja laaja alihankkijaverkosto. Ulkomaisten käännöstoimistojen yhteistyöverkosto varmistaa asiakkaillemme toimivat käännökset monilla kielialueilla. Kokonaispalvelumme käsittää projektikohtaisen työn arvioinnin, käännöksen, kieliasun tarkistuksen ja käännöstyön toimituksen sovitussa aikataulussa ja formaatissa. Lisäksi tarjoamme mm. editointi-, kielentarkastus-, taitto- ja tulkkauspalveluita. Asiakkaat saavat meiltä halutessaan taitetun, tulostusvalmiin tiedoston. Yhteistyökumppaneinamme on graafisen ilmaisun ammattilaisia ja painotaloja.

    KÄYTÖSSÄMME on kattava nykytekniikka, toimiva ja ajantasainen tietojärjestelmä, käännösmuistiohjelmat, sähköiset sanakirjat ja monipuoliset taitto-ohjelmat.
  • Lisätiedot

    Laatua- kokonaisvaltaisesti
    Toimintamme perustuu laatuun, joka kattaa sekä varsinaisen käännöstyön että kaikki siihen liittyvät vaiheet, toisin sanoen koko prosessin. Laadulla luomme asiakastyytyväisyyttä ja -uskollisuutta. Laadunhallintajärjestelmämme perustuu käännöspalveluja koskevaan SFS-EN 15038 -standardiin ja Suomen käännöstoimistojen liiton laadunvarmistuksen periaatteisiin.

    Hakusanat

    käännökset, viralliset käännökset, kielentarkastukset, editointi, taittopalvelut, tulkkaukset, tulkkipalvelut, käännöspalvelut, kielipalvelut, arabia, bulgaria, englanti, espanja, heprea, hollanti, islanti, italia, japani, kiina, kreikka, korea, latvia, liettua, norja, portugali, puola, ranska, romania, ruotsi, saksa, serbia, slovakia, suomi, tanska, thai, tsekki, turkki, ukraina, unkari, venäjä, viro
    Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen