Metsäkoneet

Erilaisten metsäkoneiden valikoima on monipuolinen, myös Markkinapaikalla. Eri käyttötarkoituksiin käypiä metsäkoneita ovat muun muassa harvesterit, kuormatraktorit, juontokoneet, nivelpuomikuormaajat, kaatokasauskoneet, kaivinkoneet sekä yhdistelmäkoneet.

Metsäalan ammattilainen löytää omaan käyttötarkoitukseensa sopivimman metsäkoneen, kun tietoa haettavan koneen ominaisuuksista on riittävästi. Metsäkonetta hankittaessa kannattaa käyttää hyödykseen myyjän ammattitaitoa ja kokemusta metsäkoneiden parista. Etenkin käytettyä metsäkonetta ostettaessa kannattaa kiinnittää huomiota koneen renkaiden, moottorin, voimansiirron, pumppujen ja nosturien kuntoon.

Metsäkoneiden tärkeitä ominaisuuksia ovat muun muassa hyvä moottori, joka tarjoaa riittävästi vääntöä pienemmillä kierroksilla, hyvin vahvistettu alavaunu ja metsäkäyttöön suunnitellut ylävaunun suojat, sekä kaikki turvallisuusstandardit täyttävä ohjaamo.

...
Ilmoitettu
20.04.2016 09:05
Koneosapalvelu Oy

Metsäkoneen varaosat, Koneosapalvelu Oy, Vilppula, Lappeenranta, Kuopio, Helsinki,

www.koneosapalvelu.fi Tutustu palveluihimme ja tuotteisiimme osoitteissa: Vilppula Teollisuustie 5 35700 VILPPULA Puh. 020 755 1240 Fax. 020...

Ilmoitettu
14.10.2015 16:00

Valmeka Oy Hämeenlinna, Työkoneet Työkone Hämeenlinna

Valmeka Oy myy ja huoltaa isot ja pienet työkoneet Hämeenlinnasssa. Isot työkoneet - Traktorit - Pyöräkuormaajat - Kaivinkoneet - Kiinteistö...

ThyssenKrupp - Alumiinin ammattilainen