Takaisin artikkeleihin

Vitriinit suojaavat arvoesineet

Toimivat vitriiniratkaisut ovat ehdottoman välttämättömiä kaikissa sellaisissa tiloissa, joissa halutaan pitää suuren yleisön nähtävillä arvokasta esineistöä kuten taideteoksia, painotuotteita, kuvia, historiallisesti merkittäviä muistoesineitä, erilaisia tuotevalikoimia jne.

Tällaisia ratkaisuja tarvitaan paljon esimerkiksi museoissa, messukäytössä, tuotenäyttelyissä, myymälöissä ja toimistoissa. Oy John Berger Ab on ollut vitriiniratkaisujen suunnittelija ja valmistaja jo vuodesta 1979.

- Varsinkin arka museoesineistö vaatii vitriineiltä paljon. Siksi kaikki ratkaisumme ovatkin erittäin pitkälle kehiteltyjä. Erikoisuutenamme ovat esimerkiksi tarvekohtaisesti suunnitellut ja rakennetut ilmankosteuden sekä lämpötilan säätöjärjestelmillä varustetut vitriinit. Julkisissa tiloissa, kuten kouluissa ja kirjastoissa taas ensisijainen seikka on turvallisuus, johon olemmekin kiinnittäneet erityishuomiota koko toimintamme ajan. Teemme vitriinejä myös myymälä- ja messukäyttöön, jolloin kokonainen vitriini saatetaan omistaa vain yhdelle tuotemerkille eli se brändätään sitä silmälläpitäen, kertoo Oy John Bergerin perustaja, toimitusjohtaja John Berger.

Yrityksen valikoimiin kuuluvat myös modulaariset vitriinit, joiden yhtenä suurena etuna on se, että ne voidaan purkaa ja rakentaa uudelleen eri muotoihin kulloistakin käyttötarkoitusta varten. Ne ovat siis erittäin pitkäikäisiä ratkaisuja.

JB-vitriinit:

  • alumiinirunkoiset pöytä-, seinä- ja kaksoisvitriinit sekä ilmoitustauluvitriinit
  • vakio-, kokonais-- ja moduulivitriinit sekä lasikuvut ja kaikki erikoisvitriinit

Valikoimissa on tällä hetkellä myös uusi, kustannusystävällinen vitriinisarja TYFON, joka on suunniteltu erityisesti myymälä- ja näyttelykäyttöön.

Lisätietoja vitriinivalikoimasta yrityksen kotisivuilta:www.johnberger.fi/vitriinit

Oy John Berger Ab valmistaa yksittäisten vitriinien lisäksi myös kiinteitä vitriinikokonaisuuksia.Yrityksen valikoimiin kuuluvat, helposti liikuteltavat seinäkkeet täydentävät edellämainittuja vitriiniratkaisuja, ja niillä näyttelytilaa saadaan muunneltua aina kulloisiinkin tarpeisiin sopivaksi.

Toimivan tilan tekijänä jo vuodesta 1979.

Oy John Berger Ab
Vellamonkatu 30 A
00550 Helsinki
P 09-4130 7700
F 09-4130 7711
www.johnberger.fi

Tuotevalikoimaan kuuluvat:

  • vitriinit ja seinäkkeet
  • lasien helat, palveluluukut ja lasiliukuovijärjestelmät
  • SYMA-profiilijärjestelmät ja -tarvikkeet
  • seinät, ovet ja opasteet
  • näyttelyrakenteet, display ja myynninedistämistuotteet

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen