Takaisin artikkeleihin

Uusilla ikkunoilla säästät jopa 35% lämpöä

Suurenevat lämmityskustannukset pakottavat asuntoja vaihtamaan vanhat ikkunat uusiin.

Nykyään yhä kasvava energian hinta on pakottanut etsimään keinoja energiankulutuksen vähentämiseksi. Edellyttäen, että uudet PVC-ikkunat asennetaan teknisesti oikein, on mahdollista vähentää ikkunoiden kautta poistuvan lämmön määrää 35%:lla ja huoneen lämpötila voi nousta viidellä asteella.

Minkä takia ikkunat pitäisi vaihtaa?

  • Talon lämpökato
  • Suurenevat lämmityskustannukset
  • Vanhenneet ikkunakarmit
  • Huonosti toimivat mekanismit
  • Särkyneet lasit
  • Melun suuri läpäisykyky

Viivants on yritys, joka maahantuo Plaston ikkunoita Virosta.

Plaston 15-vuotinen PVC-ikkunoiden ja –ovien valmistuskokemus on antanut mahdollisuuden valita parhaimmat yhteistyökumppanit. Jotta ikkuna olisi laadukas, sen jokaisen osan täytyy olla laadukas. Plaston ikkunat valmistetaan yhden maailman suurimman PVC-profiilituojan saksalaisen firman Kömmerlingin profiilista. Kömmerlingin profiilivalikoimalla Plasto tarjoaa kolmea eri profiilia, jotka eroavat toisistaan karminsyvyydeltä, ominaisuuksiltaan ja hinnaltaan. Suuri värivalikoima täyttää kaikkein vaativimmankin asiakkaan tarpeet.

Sulkimina käytetään laadukkaita Roto heloja, jotka tekevät ikkunasta turvallisen ja toimintavarman. Euroopan suurin sulkimientuottaja Roto takaa sulkimilleen 10 vuoden takuun. Roto-helat mahdollistavat ikkunan avaamisen kolmella eri tavalla, mikrotuuletus, kippi ja tavallinen avattavuus.

Lasipakettien käytössä huomioidaan nykyään rakennusmääräyksiä ja energiansäästön tarvetta. Ikkunoiden U-arvon (0,7-1,4 w/m2K) takaa argonitäyte ja selektiivilasipaketti jo kaksilasissessa lasipaketissa. Selektiivilasissa on kyse lasin pinnalla olevasta metallioksidipinnasta, joka heijastaa lämmön takaisin huoneeseen täyttämällä paketin argonkaasulla, jolloin lämmönpitävyys on vielä 25% suurempi. Ikkunoissa on vain kaksi pestävää pintaa!

Tuotantotekniikan jatkuva uudistaminen ovat taanneet yritykselle nopean kehityksen. Kesäkuusta 2007 lähtien on Plastolla ollut käytössään Euroopassa ainutlaatuinen automatisoitu PVC-ikkunan tuotantolinja, joka takaa korkean laadun pystyy valmistamaan yli 500 energiaa säästävää PVC-ikkunaa päivässä.

Paloturvallisuuden kannalta ikkunat ovat erittäin hyvät. Ikkunat eivätsyty palamaan, eivätkä tuota myrkyllisiä kaasuja. Ikkunoilla on hyväavattavuus, joten niistä on helppo päästä ulos. Säävaihtelutkaan eivätvaikuta ikkunoittemme toimivuuteen ja laatuun.

Viivants T:mi on luotettava perheyritys joka on aloittanut toimintansavuonna 2006 hyvällä menestyksellä. Viivants haluaa tarjota asiakkailleen laadukkaita kokonaisratkaisuja. Tuotteitamme ovat tällä hetkellä ikkunat, parvekeovet, muotoikkunat,liukuovet, terassiovet ja ulko-ovet.

Viivantsiin voi ottaa yhteyttä vaikka sähköpostitse tai puhelimitse ja heidän nettisivunsa ovat www.viivants.fi.

ants.vinnal@viivants.fi
myynti@viivants.fi
puh. 0504034224

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen