Repairfix Ky

LOIMAA KK

Liiketoiminnan esittely

Repairfix Ky on huoneistosaneerausurakoinnin täyden palvelun remontointiliike. Teemme huoneistoremontit yksityisille sekä isännöintiyrityksille.

Toimimme pääasiassa alueilla Loimaa, Forssa, Huittinen ja Humppila.

Kun kotisi tai vuokrattava tila tarvitsee asiantuntevaa osaajaa remontoinnissa, ota yhteyttä.
/img/c/742268.jpg

Palvelut

Yrityksemme on erikoistunut vaativiin saneerauskohteisiin, teemme kaiken kylpyhuoneista aina ulkomaalauksiin asti sekä jälkivahinkojen torjuntaan.
/img/c/742272.jpg

Yhteystiedot

Yhteystiedot:

Taalikantie 19, 32210 Loimaa
Puh 0400-535880
Tomi Lenkkeri 0400-535880

info@repairfix.fi
www.repairfix.fi

Hakusanat

Saneeraus, remonttiurakointi, Loimaa, Forssa, Huittinen ja Humppila. jälkivahinkojen torjunta Loimaa, Forssa, Huittinen ja Humppila, hajunpoisto, laatoitukset, tapetoinnit, maalaukset, huoneistoremontit, toimistoremontit, muutostyöt, vesieristys, tasoitetyöt, maalaustyöt, kylpyhuoneremontit, kalusteasennus, huoneistoremontti Loimaa, Forssa, Huittinen ja Humppila, Etelä-Suomi, kaakelointi, kalusteasennus, keittiöremontti, kylpyhuoneremontti, Loimaa, Forssa, Huittinen ja Humppila, kylpyhuonesaneeraus, lattiatyöt Loimaa, Forssa, Huittinen ja Humppila, lvi-työt, maalaus, pintaremontit, Loimaa, Forssa, Huittinen ja Humppila, rakennussaneeraus, huoneistoremontit, kylpyhuonesaneeraukset, jälkivahinkojen torjunta, hajunpoistosaneerauksia, hajunpoisto huoneistosta, rakennussaneeraukset, sisämaalaukset, sähkötyöt, tapetointi, tasoitetyöt, ulkomaalaukset Loimaa, Forssa, Huittinen ja Humppila, vedeneristykset Loimaa, Forssa, Humppila

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen