Mynämäen kunta

MYNÄMÄKI

Keskuskatu 21
23100 MYNÄMÄKI

Puh. (02) 437 6600
Faksi (02) 430 4040




KAUPUNGIT JA KUNNAT

kaupungit, kunnat

Liiketoiminnan esittely

Mynämäellä on erinomaiset edellytykset yritystoiminnalle. Keskeinen sijainti sekä hyvä toimitila- ja tonttitarjonta tekevät Mynämäestä erinomaisen paikan yrittää. Kunta tukee yrittämistä myös tarjoamalla alkavien ja toimivien yrittäjien neuvontaa, jonka käytännön toteuttamisesta vastaa Turun seutukunnan yhteinen yrityspalvelukeskus Potkuri.

Tuotantoyrityksille sopivat kiinteistöt on keskitetty Mietoisten ja Roukkulin teollisuusalueille, mutta ratkaisuja voidaan joustavasti etsiä myös kaava-alueen ulkopuolelta.

Teollisuustontit
Kunnan alueella on kaksi teollisuusaluetta. Roukkuli on valtatie 8:n varressa ja tonttien koot ovat 3.000 - 8.000 m2. Mietoisten alueella on noin 3.000 m2 suuruisia tontteja, joista osalle voi rakentaa asunnon ja työtiloja.
Tutustu vapaisiin teollisuustontteihimme!

Asuintontit
Kunnalla on runsaasti kaavoitettuja omakoti- ja rivitalotontteja myytävänä ja vuokrattavana eri puolella kuntaa.
Tutustu vapaisiin asuintontteihimme!
/img/c/736789.gif

Yhteystiedot

Kunnanjohtaja Seija Österberg 044 783 7300
Tekninen johtaja 050 585 6772
Sähköposti: etunimi.sukunimi@mynamaki.fi

Hakusanat

mynämäki, mietoinen, kunta, kunnat, gustaf von numers, teollisuustontti Mynämäki, teollisuustontit Mynämäki, teollisuustontteja Mynämäki, asuintontti Mynämäki, asuintontit Mynämäki, asuintontteja Mynämäki, omakotitalotontti Mynämäki, omakotitalotontit Mynämäki, omakotitalotontteja Mynämäki, teollisuustontti, teollisuustontit, teollisuustontteja, asuintontti, asuintontit, asuintontteja, omakotitalotontti, omakotitalotontit, omakotitalotontteja, rivitalotontti, rivitalotontit, rivitalotontteja, tontteja myytävänä, tontti myytävänä, tontit myytävänä, Lounais-Suomi, Turun seutu, Laiskankaaren teollisuusalue, laiskankaari Mietoinen, omakotitontti Mynämäki, omakotitontit Mynämäki, omakotitontteja Mynämäki
/img/c/736790.gif

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen