Tärinämittaus Valtonen Oy, Rakennekatselmus Etelä-Karjala Lappeenranta Savonlinna Mikkeli Pohjois-Suomi Kuopio Varkaus

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
21.07.2023 13:53
Kategoria:
Tärinämittaus Valtonen Oy, Rakennekatselmus Etelä-Karjala,Pohjois-Suomi, Lappeenranta, Savonlinna, Mikkeli, Kouvola, Lahti, Kuopio, Varkaus
Rakennekatselmus.
Rakennekatselmus on rakennuksen kantavien rakenteiden katselmus, joka tilataan näiden valmistuttua. Rakenteita ei saa peittää ennen kuin katselmus on suoritettu. Tässä kohtaa on työmaalla oltava hyväksytyt rakennepiirustukset. Itse tarkastus merkitään virallisiin rakennuslupapiirustuksiin tai niiden mukana saatavaan työmaakorttiin.
Rakennekatselmus tilataan, kun kantavat ja jäykistävät rakenteet sekä niihin liittyvät veden-, kosteuden-, äänen- ja lämmöneristystyöt sekä paloturvallisuuteen liittyvät työt on tehty. Runkorakenteiden tulee olla valmiit ja vielä kokonaan näkyvissä.

Rakennekatselmus toimitetaan usein kahdessa tai useammassa vaiheessa. Perustukset tarkastetaan, kun rakenteet on laudoitettu ja raudoitettu. Kantavat rakenteet tarkastetaan, kun ne ja niihin liittyvät veden-, kosteuden-, äänen- ja lämmöneritystyöt sekä paloturvallisuuteen liittyvät työt on tehty. Kantavia rakenteita ei saa ennen rakennekatselmusta pysyvästi peittää.

Teemme rakennuskatselmukset, kiinteistökatselmukset sekä tärinämittaukset rakennuksista, koneista, laitteista sekä maastosta, ammattitaidolla Etelä-Karjalan alueella ja sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa.
Rakennustyön aikana suoritettavat rakennuskatselmukset ja tarkastukset määrätään yleensä rakennusluvassa ja tarvittaessa aloituskokouksessa tai rakennustyön aikana. Vastaavan työnjohtajan tehtävänä on huolehtia, että niiden rakennuskatselmusten ja tarkastusten toimittamista pyydetään hyvissä ajoin. Rakennustyömaalle voidaan lisäksi suorittaa rakentamisen valvomiseksi tarpeellisia tarkastuksia ja työmaakäyntejä.
Palveluitamme:

- Rakennuskatselmus
- tärinämittaus
- tärinämittaukset
- liikenteen tärinämittaus
- tieliikenteen tärinämittaus
- rautateiden tärinämittaus
- rautatieliikenteen tärinämittaus
- paalutuksen tärinämittaus
- paalutusten tärinämittaus
- louhinnan tärinämittaus
- tiivistyksen tärinämittaus
- teollisuuden tärinämittaus
- koneiden tärinämittaus
- laitteiden tärinämittausistötarkastukset
- tärinäkonsultointi

Tärinämittaus Valtonen Oy
Paalukatu 8
53500 LAPPEENRANTA
jouni.valtonen@tarinamittaus.fi
Jouni Valtonen 0400 674 604
www.tärinämittaus.fi

Tärinämittaus Valtonen Oy tekee vuosien ammattitaidolla kaikentyyppiset tärinämittaukset ja kiinteistökatselmukset, rakennekatselmukset sekä tärinämittaukset rakennuksista, liikenteestä, koneista, laitteista sekä maastosta Etelä-Karjalan alueella sekä sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa.


Tärinämittaus Valtonen Oy, Rakennekatselmus Etelä-Karjala Lappeenranta Savonlinna Mikkeli Kouvola Lahti Kuopio Varkaus
Lisätietoja yrityssivulta: Tärinämittaus Valtonen Oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen