Tärinämittaus Valtonen Oy, Äänimittaus, melumittaus Pohjois-Suomi, Lappi, Oulu, Lappeenranta, Karjala, etelä-Karjala, Kuopio

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
16.06.2023 09:49
Kategoria:
Tärinämittaus Valtonen Oy, Äänimittaus, melumittaus Pohjois-Suomi, Lappi, Oulu, Lappeenranta, Karjala, etelä-Karjala, Kuopio

Melumittaus on melualtistuksen kartoittamisessa ja torjuntatoimien seurannassa tärkein työväline. Melumittaus tulee olla ammattimaista: arvioijan tai mittaajan tulee olla terveydenhuollon asiantuntija tai jokin muu sellainen henkilö, jolla on tarvittava kyky ja taito arvioida ja mitata melua1. Mittauksilla selvitetään vallitseva melutaso ja saatuja tuloksia verrataan melutason ohjearvoihin.

Äänimittaus on menetelmä, jolla mitataan äänen voimakkuutta ja taajuutta. Äänimittauksia tehdään esimerkiksi melun torjunnassa ja rakennusten äänieristystä mittaamalla

Melumittaus on tärkeää ympäristön kannalta. Melumittauksia tehdään esimerkiksi kaivoksilla ympäristöluvan mukaisesti. Melumittauksilla pyritään selvittämään kaivoksen toiminnasta aiheutuvan melun vaikutukset ympäristöön ja ihmisiin. Melumittauksia tehdään myös työntekijöiden altistumisen arvioimiseksi.
Teollisuuden melumittaus on tärkeää työntekijöiden terveyden ja turvallisuuden kannalta. Melumittauksia suoritetaan kattavasti rakennustyömaiden, teollisuuden, kaivostoiminnan kuin liikenteenkin melutasojen selvittämiseksi.
Valtonen tarjoaa melumittauspalveluita teollisuudelle ja muille aloille. Melumittaus antaa selvityksen melun lähteistä ja niiden voimakkuus sekä arvioidaan mahdollisen altistumisen tasoa.

kaivostoiminnassa melumittauksella pyritään selvittämään kaivostoiminnan aiheuttamaa melua ja sen vaikutuksia ympäristöön ja ihmisiin. Melumittauksia tehdään yleensä ennen kaivostoiminnan aloittamista ja sen aikana. Melumittauksilla voidaan selvittää, onko kaivostoiminta ympäristön kannalta kestävää ja turvallista.
Tärinämittaus Valtonen Oy tekee vuosien ammattitaidolla kaikentyyppiset tärinämittaukset. Tärinämittaus Valtonen Oy suorittaa kiinteistökatselmukset, rakennekatselmukset sekä tärinämittaukset rakennuksista, liikenteestä, koneista, laitteista sekä maastosta, ammattitaidolla Etelä-Karjalan alueella sekä sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa.

Ota yhteyttä!
Jouni Valtonen 0400 674 604
jouni.valtonen@tarinamittaus.fi
www.tärinämittaus.fi

Palvelut

- tärinämittaus
- tärinämittaukset
- kaivoksen tärinämittaus
- liikenteen tärinämittaus
- tieliikenteen tärinämittaus
- rautateiden tärinämittaus
- rautatieliikenteen tärinämittaus
- paalutuksen tärinämittaus
- paalutusten tärinämittaus
- louhinnan tärinämittaus
- tiivistyksen tärinämittaus
- teollisuuden tärinämittaus
- koneiden tärinämittaus
- laitteiden tärinämittaustarkastukset
- tärinäkonsultointi
- tärinäanalyysi
- tärinäselvitys
- äänimittaus
- melumittaus

Yhteystiedot
Jouni Valtonen 0400 674 604

















Tärinämittaus Valtonen Oy, Äänimittaus, melumittaus Pohjois-Suomi, Lappi, Oulu, Lappeenranta, Karjala, etelä-Karjala, Kuopio
Lisätietoja yrityssivulta: Tärinämittaus Valtonen Oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen