Savon Pinnoitus Oy, Katon huoltosopimus, Katon kuntotarkastus Mikkeli, Etelä-Savo, Savonlinna

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
03.04.2024 14:07
Kategoria:
Savon Pinnoitus Oy, Katon huoltosopimus, Katon kuntotarkastus Mikkeli, Etelä-Savo, Savonlinna
Katon maksuton kuntotarkastus.
Savon Pinnoitus Oy:n katon silmämääräinen kuntotarkastus on kevyt ja edullinen tapa selvittää katon yleinen kunto ja onko tarkemmalle kunnon tarkastukselle tarvetta. Savon Pinnoitus Oy:n asiantuntija käy katolla arvioimassa katon kunnon. Mukana katolla voi olla esimerkiksi isännöitsijä tai suunnittelija. Raportointi kuntokatselmuksesta tehdään heti paikan päällä suullisesti tai lyhyenä katselmuksen yhteenvetona kirjallisesti jälkikäteen.
Savon Pinnoitus Oy:n asiantuntijapalvelut vaihtelevat kiinteistön tarpeen ja kiinteistön kattoasioista vastaavan henkilöiden ja selvitystarpeen mukaan.

Savon Pinnoitus Oy:n katon kuntoanalyysi tehdään tilanteessa, missä on jo mahdollisesti havaittu vuotoja tai halutaan selvittää katon saneeraustarve. Kuntoanalyysissä selvitetään katon ja eristysmateriaalin kunto ja etsitään mahdolliset vauriokohdat tai rakennevirheet. Saneerauksen kannalta tärkeät ominaisuudet, kuten tuuletus, alustan materiaali, kaatojen toimivuus ja läpivientien eristys käydään läpi ja tarkistetaan. Reuna- ja juuripellitysten kunto arvioidaan. Kaivojen toimivuus ja alipainetuulettimien sekä ilmanvaihtokoneiden liittyminen kattorakenteeseen tarkistetaan.

Katon huoltosopimus on kannattava valinta.
Rakennusten katot ovat usein täynnä roskia ja lehtiä ja ovat vailla huoltoa ja tarkkailua. Tämä lyhentää katon käyttöikää ja saattaa aiheuttaa vakaviakin vaurioita esimerkiksi kattokaivojen tukkeuduttua.

Palveluumme sisältyy vuosittaiset katon kuntoraportit kiinteällä perusmaksulla, jonka lisäksi suunnitellaan korjauksista ja muista huoltotoimenpiteistä juuri asiakkaalle sopiva paketti. Katon huoltosopimus sisältää vuosittaisen raportin, mistä saa tietoa taloyhtiön katon tilasta. Tämä helpottaa suunnittelutoimista saneerausta suunnitellessa ja valvoessa.

Palvelut

- Eristykset
- Vesieristeet
- Vesieristystyöt
- Urakointipalvelu
- Hätäapukorjaukset
- Kattojen vuosihuoltopalvelut
- Kattoremontit
- Kattosaneeraukset
- Bitumikatot
- Huopakatot
- Tasakatot
- Kattojen tarkistukset ja kuntokartoitukset
- Lumenpudotus vesikatoilta
- Huopakaton akuutti vuotokorjaus
- Asfaltin paikkaus
- Asfalttivauriokorjaus
- Pihakorjaus

Yhteystiedot

Savon Pinnoitus Oy
Mutterinaukio 6 A, 50150 MIKKELI
Jaakko Heininen
Puh. 040 827 3135
jaakko.heininen@savonpinnoitus.fi















Savon Pinnoitus Oy, Katon huoltosopimus, Katon kuntotarkastus Mikkeli, Etelä-Savo, Savonlinna
Lisätietoja yrityssivulta: Savon Pinnoitus Oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen