Saumapartio Oy, Saumaustyö, Saumaustyöt Uusimaa, Espoo, Vantaa, Helsinki

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
31.05.2023 14:45
Kategoria:
Saumapartio Oy, Saumaustyö, Saumaustyöt Uusimaa, Espoo, Vantaa, Helsinki
Saumaustyöt
Suomen neljä vuodenaikaa altistaa saumaat sääolosuhteiden kovalle rasitteelle. Saumauksen tehtävänä on tiivistää kaksi rakenteen osaa siten, että lopputuloksena on kestävä ja tiivis vettä, ääntä, ilmansaasteita sekä kosteutta pitävä liitos. Saumamassan elinkaari riippuu massan laadusta ja ominaisuuksista. Saumat tulee tarkistaa säännöllisin väliajoin ja uusia tarvittaessa, jotta suuremmilta kosteusvahingoilta vältytään. Ammattitaidolla tehdyn sauman huoltoväli on 10-15 vuotta.

Saumaustyö meidän kautta ja voit olla varma laadukkaasta lopputuloksesta. Palvelumme kattavat kaikki joustavat usumaustyöt aina suunnittelusta toteutukseen saakka. Asiantunteva projektinjohtomme kartoittaa jokaisen kohteen saumaustyöt ja antaa sille yksilöllisen tarjouksen.
Saumaustyö suunnitellaan aina asiakkaan kanssa ja otetaan huomioon kaikki asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioon. saumaustyö ja sen aikataulu sovitaan etukäteen ja siitä pidetään kiinni.
Saumaustyöt ovat osa hyvää kiinteistönhoitoa. Huonokuntoiset saumaukset altistavat kiinteistön vesivuodoille ja pienentävät energiatehokkuutta.
Ajoissa tehty saumaustyö on huomattavasti kevyempi ja edullisempi vaihtoehto, kuin vuotojen seurauksena tarvittavat laajemmat saneeraukset.

Saumaustyön tarve olisikin hyvä tarkastella säännöllisesti, esimerkiksi talkoiden yhteydessä.
Saumaustyöt ovat syytää teettää noin 10-20 vuoden välein. Työn laadulla on valtava merkitys saumojen pitkäikäisyyden kannalta.

Saumapartion arvoja ovatkin työn ja palvelun laatu, kotimaisuus ja ekologisuus. Saumaustyöt hoituvat meillä ainoastaan käyttäen moderneja, ympäristöystävällisiä materiaaleja ja menetelmiä. Tuottamamme jätteet lajitellaan ja kierrätetään asianmukaisesti.

Laadukkaat saumaustyöt Uudellamaalla
- saumaustyöt
- elementtisaumaus
- julkisivusaumaus
- saumojen korjaaminen
- uusintasaumaus
- silikonisaumaus
- akryylisaumaus
- läpivientien tiivistys
- ikkunasaumaus
- ovisaumaus
- tiivistystyöt
- saumauskartoitus

Ota rohkeasti yhteyttä ja hoidetaan Teidänkin julkisivusaumaus kuntoon!

Saumapartio Oy
Lehmustontie 2 B 01450 Vantaa

Juha Moilanen 040 528 7937
juha.moilanen@saumapartio.fi
www.saumapartio.fi














Saumapartio Oy, Saumaustyö, Saumaustyöt Uusimaa, Espoo, Vantaa, Helsinki
Lisätietoja yrityssivulta: Saumapartio oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen